Debarcarea vicelui Paul Pavăl: Protestul lui Vâzdoagă, promisiunile lui Flutur şi înţepăturile lui Ciuştea!

Programată pentru ora 10.00, ședința de Consiliu Județean a început cu aproape jumătate de oră întârziere. Primul punct de pe ordinea de zi a fost schimbarea din funcție a vicepreședintelui Paul Pavăl.

Inainte ca fiecare consilier judetean sa isi exprime votul, Gheorghe Vazdoaga a tinut sa spuna ca ceea ce se doreste, si anume schimbarea vicepresedintelui social-democrat, este un act imoral, facand referire la vechea alianta USL.

"Fac parte din categoria celor care chiar au crezut cu toata fiinta lor in proiectul nuumit USL, iar ceea ce se intampla aici consider ca, chiar daca este legal, este un act imoral. De fapt, actiunea are o parte buna si una rea. Cea buna este ca se oficializeaza o relatie pe care noi am spus ca exista de un an de zile, PNL-PDL, dar in acelasi timp partea rea este ca cei care au avut aceasta initiativa ignora vointa electoratului si le spun oamenilor ca de fapt votul lor nu conteaza", a spus Gheorghe Vazdoaga, care a mai adaugat ca din punctul sau de vedere la nivelul judetului a existat o colaborare foarte buna intre PNL si PSD si a spus ca PSD va continua sa fie alaturi de orice proiect care vizeaza dezvoltarea judetului Botosani.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a tinut sa ii reaminteasca social-democratului ca dupa ruperea USL schimbarile au fost incepute de PSD, dand exemplul Iasului, unde a fost schimbat vicepresedintele CJ liberal.

"Nu a existat nicio alianta intre PNL si PDL, dar ma puneti sa ma gandesc serios ca pe viitor sa analizam acest aspect. Daca tot veniti si spuneti in spatiul public... PDL a sustinut anumite proiecte considerate benefice pentru cetateni, nu m-au sustinut pe mine", a spus Florin Turcanu.

"Nu ne intereseaza cum va cuplati dumenoavoastra. Au suficiente probleme institutiile din subordinea Consiliului Judetean. Sunt multe probleme ca noi sa declansam sarabanda vicepresedintilor", a intervenit si Dorin Ciustea.

La randul sau, Catalin Flutur i-a spus lui Vazdoaga ca nu este nimic imoral, in conditiile in care si Miscarea pentru Botosani a obtinut un procent destul de mare la alegeri.

"Daca din conducerea CJ nu face parte un partid de guvernamant nu mai vin bani la Botosani? Va asiguram ca propunem un vicepresedinte profesionist si care isi va pune amprenta pe locul pe care va fi asezat. Este un om care stie ce sa faca si va promitem ca vom face totul pentru binele judetului", a spus Catalin Flutur.

Si social-democratul Mihai Arosoaie a spus ca trebuia ca in proiectul de hotarare sa fie trecut macar "de complezenta" un motiv pentru care este schimbat vicepreedintele Paul paval.

"Cand ati fost ales care au fost motivele, in afara de vointa politica?", a fost replicat consilierului PDL Florin Bulgaru.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gestul unui botoșănean a pus poliția pe urmele lui! (Foto)

astăzi, 09:07

La rampa de depozitare a deșeurilor de pe strada Pacea, duminică dimineață, în jurul orei 8.45, un conducător auto a fost observat prin intermediul camerei de supraveghere instalată î...

Viața de noapte în centrul orașului Botoșani: Țipete și larmă, găști pe străzi, pericole la tot pasul (Foto)

astăzi, 08:17

În weekendul 27-29 septembrie, polițiștii locali din municipiul Botoșani au intervenit în mai multe situații. Pe Pietonalul Transilvaniei, în noaptea de vineri spre sâmb...

FC Botoșani: Alin Ciobanu convocat la echipa națională!

astăzi, 08:01

Goalkeeperul FC Botoșani, Alin Ciobanu, a fost convocat la echipa națională a României Under 17, care va susține în prima jumătate a lunii octombrie o dublă amicală cu Muntenegru. ...