De Sfântul Nicolae, a pus nervii polițiștilor la încercare

Bărbat de 51 de ani, depistat de polițiști de două ori în aceeași zi sub influența alcoolului la volan.

De Sfântul Nicolae, a pus nervii polițiștilor la încercare

   Foto: Alba Iulia Info

Un bărbat de 51 de ani din comuna Ungureni a fost depistat de polițiști de două ori în aceeași zi, sub influența alcoolului la volan, în municipiul Botoșani, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, agent principal de poliție, Delia Nenișcu.

Isprava bărbatului din Ungureni a avut loc joi, 6 decembrie 2023, de Sfântul Nicolae.

Prima constatare făcută de polițiști a fost în jurul orei 19.30, când i s-a reținut permisul de conducere pentru conducere sub influența alcoolului și i s-a întocmit dosar penal.

Cea de-a doua constatare a fost făcută de polițiști în jurul orei 21.30, când a fost depistat din nou sub influența alcoolului la volan și fără permis de conducere.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal și pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

În prezent, bărbatul de 51 de ani din comuna Ungureni se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracțiuni, respectiv conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La prima testare efectuată de polițiști, bărbatul avea o alcoolemie apropiată de 0,5 mgl alcool pur în aerul expirat, iar la cea de-a doua testare, acesta avea o alcoolemie de 0,57 mgl alcool pur în aerul expirat.

 

Spune-ne opinia ta