DE SEZON: Cum se pun gogosarii in otet
Stiri Botosani Monday, 10 September 2012 Actualitate10 kg gogosari
1 litru de otet (9 grade)
4 - 5 bucati de hrean
2 litri de apa
400 g zahar
30 g sare
foi de dafin
frunze de telina
piper
Mod de preparare:
Spala gogosarii, taie-i in bucati potrivite si curata-i de seminte. Amesteca otetul cu apa, zaharul, sarea si condimentele. Pune lichidul la fiert intr-o oala mare. Cand lichidul a inceput sa fiarba, introdu bucatile de gogosar in oala si lasa sa fiarba cateva minute (in jur de 2 - 3), pana cand gogosarul s-a inmuiat si si-a pirdut din culoare.
Asaza apoi bucatile de gogosar in borcane, adauga hreanul si, la final, toana lichidul in care i-ai oparit. Este foarte important sa torni lichidul treptat, pentru ca borcanele sa nu se sparga din cauza temperaturii ridicate a lichidului.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
(P) Legătura dintre climatul interior umed și bolile respiratorii
Într-o locuință, climatul interior joacă un rol important pentru confortul tău și al familiei tale. Una dintre problemele des întâlnite este umiditatea excesivă, care poate con...
PSD Botoșani: România a participat la reuniunea Consiliului Afaceri Externe – Comerț, desfășurată la Bruxelles!
În data de 15 mai a.c., la Bruxelles, s-a desfășurat reuniunea Consiliului Afaceri Externe – Comerț (CAE Comerț), la care au participat miniștrii responsabili de portofoliile comerțu...
A început ,,Săptămâna Națională a Siguranței Rutiere” la nivelul județului Botoșani!
Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani desfășoară, în perioada 15 - 25 mai, activități informativ – preventive dedicate ,,Săptămânii Naționale a Siguranței Rutiere&rd...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.81 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici