De Crăciun sunt mai buni? Conciliere între Ţurcanu şi Portariuc!

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, este deschis colaborării cu primarul Ovidiu Portariuc și spune că este exclus ca din partea sa să mai fie pe viitor atacuri la persoană sau scandal pentru că, după cum spune Țurcanu, toate acestea nu ajută la nimic.

Decalarația șefului CJ vine după ce primarul Ovidiu Portariuc a spus că va face un apel la liderii PNL ca în anul 2015 să înceteze orice atac politic.

"Eu am încetat de mult atacurile și am făcut un apel public în urmă cu șase luni‎ către domnul primar și i-am cerut decență, colaborare, comunicare pentru bunul simț, pentru tinerețea noastră, pentru speranța oamenilor, i-am cerut acest lucru. Eu nu am mai zis nimic, dar dumnealui tot a zis. Dacă dumnealui a ajuns la această concluzie (n.red. încetarea atacurilor politice) pe mine mă multțumește", a spus Florin Țurcanu.

Totodată, Florin Ţurcanu a spus că îl așteaptă pe edilul-șef al municipiului oricând la masa discuțiilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...