De ce nu prevenim cancerul?

De ce nu prevenim cancerul?
Prevenirea cancerului ar reduce numarul de pacienti cu cancer care sunt procesati prin centrele lor de cancer de mare profit. Daca femeile ar preveni cancerul in mod eficient, prin evitarea chimicalelor toxice din alimente si cosmetice si ar consuma nutrienti anti – cancer, cum sunt vitamina D de exemplu, rata cancerului in SUA ar scadea cu aproximativ 80%! Atat de simplu!

Si acest lucru ar lovi in consecinta profiturile imense ale industriei cancerului, reducand atat veniturile, cat si influenta. Poate mai de speriat pentru ei ar fi faptul ca prevenirea cancerului ar lovi si vanzarile de produse ale companiilor care se angajeaza in campaniile de spalare "de culoare Roz". Campania de spalare de culoare roz – insemnand o versiune "roz" a produselor pe care la vand deja, pentru a pacali consumatori naivi sa cumpere tot felul de chestii de calitate proasta si toxice. Campania a devenit acum atat de profitabila, incat tot felul de companii folosesc aceasta strategie pentru a vinde si mai mult. Poti acum sa cumperi arme de calibru mic, de culoare roz, sticle de alcool cu simbolul roz, Da, si ei promit sa doneze o parte din incasarile lor pentru finantarea cercetarii pentru cancerul de san …

Dar adevaratul pont este ca: Nu avem nevoie de nici o cercetare noua, pentru a preveni cancerul de san. Stim deja acum cum sa facem asta. Este usor: cu vitamina D, exercitii fizice regulate si moderate, suplimente nutritionale anti-cancerigene, ca de exemplu ciuperci medicinale care stimuleaza imunitatea! Si totusi, aproape toata industria cancerului ignora, in mod constant si intentionat, aceste lucruri. Mai mult, anumite organizatii precum Asociatia Americana pentru Cancer (American Cancer Society) practic fac tot posibilul sa sperie si sa indeparteze oamenii de la aceste cure naturale anti-cancer, ceea ce duce, de fapt, la mai mult cancer. Uitati-va pe reclamele care incearca sa sperie oamenii ca lumina soarelui ar fi daunatoare! (Cu asta, daca ii ascultam, chiar ca ne vor tine pe toti in intuneric – si la propriu si la figurat).

Daca populatia ar sti cu adevarat cum sa previna cancerul, industria cancerului ar colapsa in maximum 25 de ani. Adeptii cancerului stiu asta, deci ei evita deliberat sa mentioneze vitamina D si nutrientii anti-cancer, care sunt deficitare in nutritie. Mergeti odata sa asistati la un "Mars Pentru Vindecare" (Walk for the Cure) si intrebati oficialitatile care se ocupa de organizare, de ce nu promoveaza prevenirea cancerului de san. Raspunsurile lor va vor uimi. Pur si simplu nu au nici un interes in prevenirea cancerului de san. Focusul lor total este pe tratarea si lupta cu cancerul de san, care e de fapt un complot intelligent pentru a atrage mai multe femei in terapii conventionale, extrem de toxice, cum sunt chemoterapia (tintita sau nu), radioterapia si chirurgia. Ei nu vor de fapt ca femeile sa stie cum sa previna cancerul de san, pentru ca asta le-ar distruge intreaga inselatorie de campanii Roz si i-ar duce pe ei la faliment.

Hai sa spunem lucrurilor pe nume: Industria cancerului este o industrie de trei miliarde (!!) de dolari anual, la nivel mondial. Sunt tone de bani care se pot face prin tinerea femeilor in ignoranta din punct de vedere nutritional, prin inspaimantarea lor cu screening-uri pentru cancer si mamograme traumatizante pe plan psihic si apoi cerandu-le sume imense de bani pentru a le "trata" asa-zisele cancere. Este o inselatorie foarte profitabila, care exploateaza corpul femeilor pentru profiturile corporatiilor si, din pacate, aproape toate organizatiile non-profit implicate in activitati adiacente colaboreaza la aceasta inselatorie criminala. Actiunea pentru Cancerul de San (Breast Cancer Action) din San Francisco, este una dintre rarele exceptii de la cele de mai sus. Ei de fapt actioneaza impotriva campaniilor roz si incurajeaza femeile sa se gandeasca inainte de a actiona "roz" (Think before you pink!).

Daca ne gandim, industria cancerului, de fapt ,exploateaza femeile de trei ori la rand:

Prima oara exploateaza femeile dandu-le cancer prin promisiunile false ale mamografiei care "trebuie" facuta anual. Acestea s-au dovedit a fi deja o sursa de radiatii cauzatoare de cancer si stress emotional si sunt eficiente in a le face mai mult rau femeilor, decat bine.

A doua oara, odata trecute prin aceste mamografii cauzatoare de cancer, prin radiatiile lor si stresul psihic, li se cer bani femeilor, pentru a le otravi cu chemoterapie, radiatii, sau a le supune la operatii chirurgicale, adesea inutile.S-au publicat deja articole in revistele de medicina, din care rezulta ca peste 60% din interventiile chirurgicale cu extirpari de organe la femei, pentru diagnostic de "cancer", s-au dovedit a fi degeaba, pentru ca diagnosticul era de fapt eronat, neputandu-se dovedi existenta cancerului in acele organe.Toate acestea lasa femeile speriate si cu suferinte psihice permamente si chiar leziuni renale si cerebrale.

A treia oara, dupa ce li s-a indus cancer si au fost otravite, daca aceste femei mai sunt inca in viata, li se pune eticheta de "supravietuitor de cancer" ("cancer survivors") si li se cere sa doneze bani pentru gasirea unei "noi cure sau tratament". Asta este sarlatanie pe fata. Femeile care supravietuiesc sunt de fapt supravietuitoare de chemoterapie si cel mai bun mod de a ajuta alte femei este sa nu se repete acelasi ciclu inuman de screening si otravire medicala, ci mai degraba sa fie invatate cum sa previna cancerul de san. Acesta este modul etic, practic si cu adevarata compasiune. de a ajuta femeile sa evite durerea si suferinta care vin impreuna cu aceasta boala complet prevenibila.

Industria cancerului este dominata de medici oncologi barbati si nu este o exagerare daca am spune ca se exploateaza corpurile femeilor pentru profit, in timp ce se cauzeaza dureri indescriptibile, suferinte si moarte prin acele "tratamente" toxice, in randurile femeilor inocente.

Cancerul de san este in 70%-90% prevenibil, prin simple schimbari in dieta, exercitii fizice, si suplimente nutritionale. Institutul National de Sanatate (NIH) sau Societatea Americana de Cancer (ACS) nu vor spune adevarul despre cancer si nici organizatiile (ONG-urile) non-profit, sau medicii alopati (medicina conventionala), sau autoritatile oficiale din domeniul sanatatii. Chiar si guvernul SUA cenzureaza informatiile adevarate despre terapiile naturale pentru cancer – terapii care chiar functioneaza, prin amenintarea cu raiduri armate, a companiilor care produc suplimente si produse naturale, pentru a nu indrazni sa le spuna femeilor adevarul despre capacitatile anti-cancer ale produselor lor.

Ceea ce avem, in realitate, in America astazi, este o conspiratie impotriva femeilor, create si operata prin conspiratia intre Marile Guverne si Marile Companii farmaceutice, care beneficiaza masiv atunci cand femeile sunt bolnave, infricosate si disperate. O femeie care poate fi infricosata si indusa sa faca chemoterapie este usor de exploatat pentru profit de catre industria de prada a cancerului, care pune profitul pe primul loc si compasiunea umana pe ultimul loc.

Simt o tristete extrema pentru acele femei care au fost victimizate de industria cancerului. Nici nu se poate spune cate sunt mutilate, deformate, sau ucise, pur si simplu, de catre tratamente toxice pentru cancer, care au fost complet ne-necesare. Am incredere ca, in viitor, aceasta era a tratamentelor barbare pentru cancer va fi privita cu indignare de catre femei, probabil in acelasi mod in care Americanii de origine Africana privesc astazi sclavia din America de Nord si de Sud.

Ceea ce industria cancerului face astazi este ceea ce faceau proprietarii de sclavi in urma cu doua secole: exploateaza corpurile femeilor pentru profit, in timp ca cauzeaza dureri si suferinte incomensurabile. Nu este o coincidenta ca profiturile cele mai mari in industria cancerului sunt generate, in ziua de astazi, din "tratarea" femeilor de culoare. Pentru ca industria cancerului n-ar indrazni sa le spuna ca au toate, de fapt, deficit de vitmina D si de aceea cancerul lor este mult mai grav decat la femeile albe.

Vedeti, sclavia inca exista – este doar re-denumita "medicina". A-ti avea sanii iradiati este foarte asemanator cu a fi tintuita de un par de lemn pentru "a fi in siguranta" ca sa nu poti fugi. Mamografiile asigura ca nu vei scapa de industria cancerului, iar propaganda medicala este folosita pentru a se asigura faptul ca mintea ta devine la fel de subjugata ca si corpul tau .

Adevarata eliberare de cancerul de san poate fi obtinuta numai daca te de-programezi de la propaganda industriei cancerului si te vindeci pe tine insati, prin alegerea de a trai un stil de viata anti-cancer.

piatza.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
5

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
37

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
21

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...