Daniel Moruzi a renuntat la mandatul de subprefect!

Daniel Moruzi a renuntat la mandatul de subprefect!

DANIEL MORUZI

MORUZI: "M-a sunat domnul ministru Oprea si a zis ca am toata sustinerea dumnealui si a UNPR, dar pana a-l cunoaste pe domnul Oprea, il cunosc pe domnul Campanu".

Dupa numai zece luni de mandat suprefectul Daniel Moruzi si-a dat demisia, prefectul Cristian Roman ramand din nou fara subprefect. Moruzi a inaintat demisia premierului Romaniei, act ce este valabil incepand cu data de 1 noiembrie. Gestul lui Daniel Moruzi este, in opinia sa, unul de onoare si de bun simt, dupa ce omul care l-a sustinut pentru aceasta functie administrativa si-a dat demisia in UNPR, fiind vorba despre senatorul Liviu Campanu.

"Mi se pare un gest de bun simt pe care a trebuit a-l fac, sa-mi dau demisia. Ma simt mult mai bine pentru faptul ca am luat decizia asta, decat daca as fi luat decizia sa raman. Am luat aceasta hotarare pentru ca domnul Campanu si-a dat demisia, pentru ca mi se pare ciudat sa ramana dumnealui in opozitie iar eu sa raman la guvernare", a declarat Daniel Moruzi.

Se pare ca insusi Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a incercat sa-l convinga pe Daniel Moruzi sa nu renunte la functia de suprefect, intrucat ar avea in continuare sustinerea partidului, chiar daca senatorul Liviu Campanu nu mai face parte din UNPR.

"Oricum nu ma mai simteam cam demult reprezentantul Guvernului in teritoriu. Ar fi trebuit sa-mi dau demisia cam de doua zile, m-a sunat domnul ministru Oprea si a zis ca am toata sustinerea dumnealui si a UNPR, dar pana a-l cunoaste pe domnul Oprea, il cunosc pe domnul Campanu. Demisia este cu data de 1 noiembrie", a spus Moruzi.

Dupa un mandat de zece luni de subprefect, Daniel Moruzi a precizat ca in mod sigur se va intoarce la Garda Financiara, intrucat avea postul de comisar suspendat pe perioada cat a fost reprezenantul Guvrnului in teritoriu.

"A fost interesant mandatul meu de subprefect, am avut de la care sa invat, am avut si perioade critice, de neliniste, dar astea apar in momentul in care intervin personalitati diferite", a conchis Daniel Moruzi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
233

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
217

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
316

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...