Daniel Isăilă: "De ce mi-a fost teamă nu am scăpat"

Daniel Isăilă: "De ce mi-a fost teamă nu am scăpat"
Daniel Isăilă, antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a dezvăluit la finalul partidei de pe Stadionul Municipal că s-a temut de meciul cu FC Botoșani.

Tehnicianul Astrei Giurgiu a apreciat că echipa FC Botoșani are un plus de prospețime, ceea ce a făcut să și câștige meciul de duminică.

“Mi-a fost foarte teamă de acest joc și de ce mi-a fost teamă nu am scăpat din păcate, venim după o perioadă de o lună de zile cu șapte jocuri extrem de dificile, a fost și acest joc de joi care din păcate ne-a costat această calificare foarte scump, am pierdut patru jucători, pe Găman, pe Fatai care chiar dacă au stat pe bancă au făcut simplă figurație. Cu toate astea am avut un joc pe care l-am controlat cu foarte multe situații de a marca, nu am făcut-o, cei de la Botoșani au reușit să câștige cu șansă", a declarat Daniel Isăilă, antrenor Astra Giurgiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
18

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
149

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...