Danezii ispitesc medicii romani cu salarii de aproape 9000 de euro pe luna! - VEZI OFERTA!

Danezii ispitesc medicii romani cu salarii de aproape 9000 de euro pe luna! - VEZI OFERTA!
Angajatorii din Danemarca cauta de urgenta, cu sprijinul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani - EURES, medici specialisti, anunturile incluzand oferte salariale de la 6500 la 8700 de euro lunar!

1.Medic specialist neurofiziolog - Departamentul de neurologie acopera diagnoza si tratamentul afectiunillor neuromusculare acute si cronice. Depart. are 58 de paturi permanente. Serviciile se adreseaza pacientilor din Funen si insulele adiacente.

CERINTE:  Sunt acceptati si absolventii care au terminat recent studiile. Munca are loc in colaborare stransa cu echipa specializata in tratarea epilepsiei si afectiuni neuromisculare. Se folosesc EEG, EMG. Nu sunt solicitate servicii in regim de urgenta. Limba Engleza.
SE OFERA: Salariu brut lunar intre 6500 si 8000 euro, in functie de calificari. Cursuri gratuite de limba daneza, durata max. de 6 luni. 

2.Medic specialist psihiatru - Clinica de psihiatrie Middelfart este una din cele mai cunoscute centre in tratamentul de inalta calitate al pacientilor cu schizofrenie. Clinica are unitati specializate si in Esbjerg Ribe (departament cu 380 angajati care deserveste o populatie de 235 mii locuitori, nr.anual de internari -1360) si in Kolding (departament cu 125 angajati, deserveste o populatie de 122 mii locuitori si are 600 de internari anual).
CERINTE: Se cauta specialisti in psihiatrie de nivel inalt, cu abilitati interpersonale, care sa lucreze in colaborare cu alti medici la diagnoza si tratamentul adultilor de peste 21 ani care au diverse afectiuni mentale (depresie, psihoze cronice, manii, alte afectiuni ale personalitatii). Se foloseste abordarea holistica, in tratamentul aplicat se tine cont de aspectele emotionale, biologice si sociale care intervin in starea pacientului. Limba Engleza.
SE OFERA: Salariu brut lunar intre 6500 si 8000 euro, in functie de experienta si calificari.  Cursuri gratuite de limba daneza, durata max. de 6 luni.

3.Medic specialist mamografii - Postul include efectuarea de mamografii la femei de 50-69 de ani. Suplimentar veti efectua examinari radiologice, sonografii, biopsii. Centrul de maografie participa si la instruirea viitorilor doctori specialisti in radiologie, studenti la medicina. Colaborarea interdisciplinara cu patologii, oncologistii si chirurgii este obligatorie.
CERINTE: Se cere calificare in radiologie, preferabil experienta in mamografii si screening. Experienta in diagnosticarea cu ultrasunete, RMI, biopsii. Limba Engleza.
Se ofera: Salariu brut lunar intre 7500-8700 euro, in functie de calificari. Curs de limba daneza, gratuit. 


IMPORTANT: Cei interesati se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Botosani!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
13

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
22

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
61

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...