Daily Mail, despre studentele din Romania care castiga 40.000 de dolari pe luna din videochat

Daily Mail, despre studentele din Romania care castiga 40.000 de dolari pe luna din videochat
Romania si romancele sunt iarasi in atentia presei britanice, din cauza activitatii de videochat practicata de studentele din tara noastra si pentru care castiga pana la 35.000 de euro pe luna.

O serie de poze uimitoare realizate de fotograful italian Stefano Schirato arata cum este viata pentru "fetele de videochat", potrivit unui articol Daily Mail, conform ziare.com. Prestandu-si activitatea in Bucuresti, aceste femei - studente, dar si angajate care lucreaza in birouri -, se dezbraca in fata camerei si raman doar in lenjerie, in dormitoare false, cele tinere castigand pana la 40.000 de dolari pe luna.

Industria este una in crestere, potrivit sursei citate, iar unele dintre cele care fac videochat folosesc banii pentru a-si finanta studiile, fiind la master. Este si cazul unei fete blonde care se prezinta online drept Honey Celine, o fosta secretara care si-a dat seama ca poate castiga putini bani cu slujba de la birou, astfel ca a trecut la noua activitate din luna noiembrie 2013.

O alta tanara, Amber Gray, in varsta de 24 de ani si casatorita, recunoaste ca face videochat dupa ce si-a dat seama ca banii pe care ii castiga sunt prea putini pentru ea si familia sa. Lucreaza de doi ani pentru firma de videochat, cu deplinul consimtamant al sotului sau. Printre cele care inregistreaza castiguri considerate modeste sunt fetele care fac 7.000 de dolari pe luna din aceasta activitate, cum este si cazul lui Cameron, studenta si model, in varsta de 21 de ani.

Intr-o alta imagine a fotografului o putem vedea pe Denisa, care castiga 15.000 de dolari pe luna, in timp ce in fundal se observa o fereastra a apartamentului situat, se pare, la unul dintre etajele superioare ale unui bloc din Bucuresti. Fotografiile ofera o priveliste unica in vietile acestor femei, ele stand la un moment dat impreuna pe o canapea si jucandu-se pe telefoanele mobile, in timp ce dau impresia ca sunt prietene si vorbesc, fumeaza si se relaxeaza.

Peste 300 de femei activeaza pentru compania respectiva, care are o experienta de 15 ani in "industrie". Fiecare dormitor este dotat cu o camera si un mare ecran TV, astfel incat femeile sa se poata vedea in timpul activitatii, iar clientii platesc pentru fiecare minut pe care il petrec vorbind cu femeile, acestea alegand cu cine vor sa vorbeasca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
257

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...