Daca ati văzut aceasta minora, anuntati de urgenta cea mai apropiata unitate de politie sau apelati numarul gratuit 112!

Daca ati văzut aceasta minora, anuntati de urgenta cea mai apropiata unitate de politie sau apelati numarul gratuit 112!
Din data de 14.01.2010, în urma sesizării dispariţiei de la domiciliu, poliţiştii botoşăneni efectuează verificări în vederea identificării minorei CRUCIANU DIANA ANDREEA, de 13 ani, din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani.

La data de 14.01.2010 minora în cauză a plecat de la domiciliu său împreuna cu colega sa Nuţu Andreea, spunând părinţilor că merge acasă la Nuţu Andreea pentru a lua nişte rechizite şi nu a mai revenit acasă până în prezent.

Minora are înălţimea de aproximativ 1.65 m, greutate 40 kg, păr negru, scurt, ochi căprui. La data dispariţiei era îmbrăcată cu un palton negru cu glugă, pantaloni negri şi adidaşi în culorile alb cu roz.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest copil este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
60

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
282

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...