Disparuta de acasa de aproape o saptamana!

Disparuta de acasa de aproape o saptamana!
Dacă aţi văzut această minoră, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!                                   
 
Din data de 14.01.2010, în urma sesizării dispariţiei de la domiciliu, poliţiştii botoşăneni efectuează verificări în vederea identificării minorei NUŢU ANDREEA, de 13 ani, din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani.

La data de 14.01.2010 minora a plecat de la domiciliu cu permisiunea bunicii sale, la o colegă de clasă din aceeaşi localitate, şi nu a mai revenit până în prezent înapoi.

Minora are înălţimea de aproximativ 1.45 m , greutate 40 kg,  păr castaniu, până la nivelul umerilor, ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu un hanorac roşu cu dungi albe pe mâneci, blugi albştri si adidaşi roşii, iar pe cap avea o căciulă de culoare roz.
Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest copil este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
192

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
404

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
114

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...