Soferul care l-a accidentat mortal pe Gheorghe Timofte si-a recunoscut fapta!

Verificările efectuate de poliţiştii botoşăneni în cazul accidentului soldat cu moartea lui Gheorghe Timofte au stabilit faptul că suspect de producerea accidentului rutier este C. Liviu, de 28 de ani, din municipiul Botoşani, care în seara de 19.01.2010 s-a prezentat din proprie iniţiativă la sediul Poliţiei municipiului Botoşani, recunoscând fapta comisă.

Faţă de C.Liviu se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a se propune soluţie procedurală.

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2010, în jurul orei 0.15, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani se află cadavrul unui bărbat.

Cercetările efectuate de către poliţişti, au stabilit faptul că decesul bărbatului s-ar fi putut datora producerii unui accident rutier, la faţa locului fiind găsite elemente componente ale caroseriei unui autoturism, posibil de culoare roşie.

"Continuarea investigaţiilor a condus la stabilirea identităţii victimei în persoana lui T. Gheorghe, de 67 ani, din municipiul Botoşani. Tot în cursul zilei de ieri, 19.01.2010, a fost depistat autoturismul marca VOLKSWAGEN GOLF III, de culoare roşie, abandonat într-o parcare de pe strada Primăverii din municipiu, acesta prezentând avarii care ar fi putut fi produse în urma accidentului de circulaţie a cărui victimă a fost T.Gheorghe", a aprecizat Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
173

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
356

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
93

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...