Dacă aţi văzut această minoră anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!

Dacă aţi văzut această minoră anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!
Carmen Hangaleţ a fugit pe 12 august 2010, în jurul orei 15.00, din căminul Seminarului Teologic Dorohoi, locaţie în care se afla instalată în calitate de sinistrat, împreună cu părinţii. Dispariţia a fost sesizată la Poliţia municipiului Dorohoi de către mama minorei, la data de 24 august 2010, ora 14.00.

HANGALEŢ CARMEN este născută pe 28.04.1995 în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.
Domiciliată în municipiul Dorohoi, str. George Enescu nr.107, judeţul Botoşani.
          
Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 m; greutate - în jur de 50 kg; constituţie atletică; ochi căprui; păr şaten, lung, legat în coadă.
Semne particulare: nu are
Îmbrăcămintea la data dispariţiei: tricou de culoare verde, pantaloni scurţi, de culoare neagră, încălţată cu şlapi.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...