Curățenie! Încă două persoane au rămas fără carnet după ce au fost prinse conducând sub influenţa băuturilor alcoolice!

Curățenie! Încă două persoane au rămas fără carnet după ce au fost prinse conducând sub influenţa băuturilor alcoolice!

La data de 02.09.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.4 Dorohoi, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Broscăuţi a avut loc un accident rutier, iar şoferul, este posibil, să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma deplasării la faţa locului, pe drumul judeţean 292A, în localitatea Broscăuţi, a fost depistat un autoturism care se afla pe partea dreaptă a părţii carosabile şi prezenta avarii la partea din faţă.

În proximitatea autoturismului a fost identificat  conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoşani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Astăzi dimineață, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, au fost sesizaţi din nou că o persoană aflată sub influiența băuturilor alcoolice circulă la volanul unei mașini nestingherit prin oraș!

Poliţiştii au fost anunțați cu privire la faptul că pe srada Nicolae Iorga, un autoturism este condus de o persoană, care este posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma deplasării la faţa locului, a fost interceptat şi oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Timişoara.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatula alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
26

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
20

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
484

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...