Cumpărături online în limba rromani, de la Admir!

Începând de săptămâna aceasta, site-ul de cumpărături online din Botoşani al firmei Admir funcţionează şi în limba... rromani.

Dacă, până acum, cei care îşi făceau cumpărăturile online de la Admir puteau comanda în limba română şi în engleză, de acum şi cetăţenii de etnie rromă vor putea comanda folosind propria lor limbă.

"Incepand de luni, site-ul Admir Online functioneaza si in limba engleza si in... rromani. L-am tradus cu ajutorul unui profesor de limba rromanes pentru a veni in sprijinul si ajutorul minoritatii rrome. Cu sprijinul domnului Jupiter Borcoi, functionar public si vicepresedinte la filiala locala a Partidei Rromilor, am pus pe firma steagul pe care se poate da click pentru accesarea site-ului in limba rromani. Mentionez ca nu am origini tiganesti, dar n-ar fi nici o problema daca ar fi fost si ca mai degraba sunt un critic al unor minoritari dar nu generalizez", a declarat Ionel Roşu, patronul Admir.

Tot incepand de luni, clientii din tara si/sau strainatate pot plati cu cardul de acasa iar cosul de cumparaturi ajunge – placuta surpriza- rudelor, prietenilor din Botosani!

Admir.ro a ajuns la 400 de clienți logați, dintre care aproape 100 au comandat de două sau mai multe ori, iar 18 cumpără săptămânal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...