Cumnatul lui Petre Roman, executat silit de consateanul pe care l-a lovit cu toporul in cap!

Cumnatul lui Petre Roman, executat silit de consateanul pe care l-a lovit cu toporul in cap!

 Petre Roman si Silvia Chifiriuc  

Petre Roman si sotia lui, botosaneanca Silvia Chifiriuc, au de patimit de pe urma scandalurilor provocate de ruda lor!

Fratele Silviei Chifiriuc a fost executat silit zilele trecute, de catre unul dintre vecinii pe care i-a ranit grav cu un topor intr-un scandal care a avut loc anul trecut!

Georgian Chifiriuc a fost condamnat in luna mai 2010 la un an si opt luni cu suspendare pentru vatamare corporala grava.

Cumnatul fostului premier a ajuns pe mana judecatorilor dupa ce, in 2009, si-a atacat doi consateni, pe care i-a lovit cu un topor in cap. Cei doi au ajuns in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Intre timp, in afara pedepsei cu suspendare, fratele Silviei Chifiriuc a fost obligat de instanta sa plateasca si daune materiale.

In baza acestei decizii, una dintre victime, Constantin Biciusca, a angajat un executor judecatoresc din Botosani ca sa puna in aplicare masura luata impotriva lui Chifiriuc.

Asadar, in urma cu doua saptamani, Judecatoria Saveni a admis executarea silita, asa ca Georgian Chifiriuc a trebuit sa plateasca 100 de milioane de lei vechi ca sa nu-si piarda casa!

Cealalta victima a cumnatului lui Petre Roman, Mihai Trufin, are de primit de la agresor 70 de milioane de lei vechi, insa, deocamdata, n-a deschis actiune in instanta ca sa-si ia banii. (Sursa: stl.ro)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
1

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
24

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
77

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...