A lasat pe mana iubitei un pistol cu gaze si 7 cartuse

A lasat pe mana iubitei un pistol cu gaze si 7 cartuse
Un botoşănean aflat în Cehia este cercetat penal după ce poliţiştii au găsit acasă la el un pistol cu gaze şi 7 cartuşe. Cea care a pus arma în mîinile oamenilor legii este chiar iubita bărbatului, pe care acesta a lăsat-o în propria casă.

Luni dimineaţa, în jurul orei 09.00, poliţiştii  din comuna Corni s-au deplasat la locuinţa lui I. GHEORGHE, de 40 de ani, din satul şi comuna Corni, existând suspiciuni că acesta deţine în mod ilegal o armă.

"La locuinţă a fost gasită concubina acestuia, C. ANGELA, care le-a prezentat poliţiştilor un pistol cu gaze marca EKOL AGENT, calibrul 9 mm PAK şi un număr de 7 cartuşe nefolosite, despre care femeia a declarat că au fost aduse de I. GHEORGHE din Cehia, la începutul anului 2010", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botoşani.

În prezent, I. GHEORGHE este plecat în Cehia şi intenţionează să revină la domiciliu în luna august. Armamentul şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de I. GHEORGHE s-au întocmit actele procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cauza urmând să fie soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
202

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
436

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
128

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...