Cum stai cu dragostea in 2011?

Cum stai cu dragostea in 2011?
Noul An bate la uşă, iar tu eşti deja curioasă cu ce noutăţi vine el? Aruncă o privire pe furiş la ce îţi rezervă astrele în plan sentimental în anul 2011.

Berbec:
  în anul 2011 relaţiile complicate ale Berbecilor se simplifică, în mare parte pentru că vei fi mult mai dispusă să faci compromisuri. Dacă eşti singură, în 2011 legi o relaţie serioasă şi dobândeşti stabilitate în plan sentimental.    

Taur: în anul 2011 îţi recapeţi încrederea în iubire şi devii mult mai optimistă. Cu această atitudine îl îmbii pe iubitul tău să fie mai deschis în relaţia de cuplu. Dacă eşti singură, în 2011 cunoşti mulţi bărbaţi interesanţi, aşa că îţi va fi greu să alegi.

Gemeni: în anul 2011 Gemenii îşi dezvăluie latura romantică. Dispar certurile izvorâte din orgoliu, iar comunicarea în cuplu devine mult mai armonioasă. Dacă eşti singură, în anul 2011 se ivesc multe ocazii să începi relaţii, dar eziţi să te implici total. 

Rac: anul 2011 este un an propice pentru trasarea planurilor de viitor cu partenerul de cuplu. În noul an iubitul îţi devine şi bun prieten, aşa că îl laşi să te descopere cu bune şi rele. Dacă eşti singură, anul 2011 îţi rezervă o iubire de vară, cu mari şanse să se transforme într-o relaţie serioasă.

Leu: anul 2011 îţi rezervă momente speciale în cuplu, încărcate emoţional şi care vă vor consolida relaţia. Dacă eşti singură, ai mari şanse ca la începutul anului 2011 să începi o relaţie cu un bărbat care credeai că poate exista doar în visele tale.

Fecioară: în anul 2011 iubitul îţi va cunoaşte latura posesivă, dar, ai noroc, căci se va lăsa dominat. Abia din toamnă relaţia intră pe un făgaş mai calm. Dacă eşti singură, ai mari şanse ca în anul 2011 să legi o idilă foarte exotică cu un bărbat de altă naţionalitate.

Balanţă: În anul 2011 renunţi la diplomaţia care te caracterizează, aşa că relaţia de cuplu va suferi schimbări din temelie. Reuşeşti să te descarci, astfel că orice decizie ai lua, ea se bazează pe ceea ce simţi. Dacă eşti singură, atragi atenţia multor bărbaţi pentru că intuieşti dorinţele acestora.

Scorpion: în anul 2011 simţi nevoie de o nouă direcţie în plan sentimental, chit că vorbim de o despărţire sau de schimbarea atitudinii tale faţă de partenerul de cuplu. În noul an te frământă multe întrebări. Dacă eşti singură, ai şanse să legi o relaţie foarte intensă în plan emoţional.

Săgetător: Este un an al căutărilor, un an în care îţi pui sub lupă viaţa sentimentală. Eziţi să laşi lucrurile să vină de la sine şi simţi nevoia sa ştii pe loc ce îţi rezervă viitorul. Dacă eşti singură, în 2011 găseşti un bărbat aparte, iar dacă mergi cu paşi mici, relaţia va fi una de lungă durată.

Capricorn: în anul 2011 îi oferi mai multă afecţiune partenerului şi ocoleşti cu orice preţ conflictele. Totuşi, ele tind să se ţină scai de relaţia ta, aşa că vei întâmpina ceva probleme. Dacă eşti singură, astrele îţi scot în cale un bărbat sensibil, care are nevoie de susţinere emoţională.

Vărsător: astrele spun că riscul de despărţire este ridicat în anul 2011 pentru Vărsători. Orgoliul tău va fi pus la grea încercare şi va trebui să alegi cu inima, pentru a găsi fericirea în plan sentimental. Dacă eşti singură, vei întâlni un bărbat în cadrul unui eveniment inedit.

Peşti: În anul 2011 faci planuri de viitor şi tinzi să grăbeşti uşor evoluţia relaţiei voastre. Îţi va fi greu să priveşti cu încredere în viitor, iar partenerul tău se poate simţi sufocat de nesiguranţa ta. Dacă eşti singură, vei avea parte de întâlniri enigmatice, care te vor îmbogăţi spiritual şi intelectual.


Sursa: Unica

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

Marţi, 14 Mai 2024
153

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

Marţi, 14 Mai 2024
73

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

Marţi, 14 Mai 2024
87

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...