Campanu vrea examen psihiatric pentru toti parlamentarii!

Campanu vrea examen psihiatric pentru toti parlamentarii!

LIVIU CAMPANU

Campanu: "Nu voi intra in PNL atata timp cat este condus de cine este condus. Nu voi accepta niciodata sa fiu condus de un om care nu stie sa scrie".

Senatorul independent Liviu Campanu va depune in Parlament un proiect de lege prin care alesii poporului sa fie obligati sa faca anual un control psihiatric. Legea, daca va fi adoptata, va avea efect si asupra candidatilor la o functie de parlamentar.   

"Luni voi depune in Parlament un proiect de lege prin care parlamentarii si membrii executivului sa faca o data pe an un control psihiatric. Sunt convins ca multi parlamentari nu vor trece de acest examen. Profesorii trebuie sa faca la inceput de an un examen psihologic, insa cei care iau decizii au nevoie de mai mult, si anume de o examinare psihiatrica. Unei examinari psihiatrice ar trebui sa se supuna fiecare parlamentar inainte de a candida. Noi in Parlament votam atatea legi, nu e normal ca acesti oameni sa fie normali la cap?", se intreaba retoric fostul uneperist Liviu Campanu. 

In cadrul conferintei de presa care a avut loc vineri, la sediul UNPR din Botosani, Liviu Campanu a tinut sa anunte ca va ramane in continuare independent, chiar daca nu exclude faptul ca, la un moment dat, ar putea adera la un partid politic.

"Imi doresc sa raman independent. Nu spun ca voi ramane asa pana la adanci batraneti. Dar nu voi intra in PNL atata timp cat este condus de cine este condus. Nu voi accepta niciodata sa fiu condus de un om care nu stie sa scrie. Asta nu inseamna insa ca in Parlament nu voi relationa cu colegii din Opozitie", a conchis Campanu. 

Totodata, despre noua modificare in conducerea Consiliului Judetean, determinata de inlocuirea vicepresedintelui Constantin Manolache (PSD) cu Cristian Achitei (PDL), rezultand o conducere PDL (presedinte Mihai Tabuleac, vicepresedinte Cristian Achitei) - PNL (vicepresedinte Catalina Lupascu), senatorul botosanean a spus ca situatia nu va dura prea mult.

"Noua conjunctura din CJ depinde de cat de repede unul dintre presedintii partidelor respective isi va cheltui banii", a spus Liviu Campanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

astăzi, 20:30
1

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
18

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
37

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...