Cum sa iti interpretezi desenele facute din plictiseala

Iata ce tradeaza "capodoperele" tale si ale celor din jur despre caracterul omului:

Cei care obisnuiesc sa deseneze optulete, spirale, linii curbe inseamna ca sunt nestatornici dar optimisti. Nu spun ceea ce gandesc, dar sunt deschisi catre nou. Timizii traseaza linii curbe abia vizibile, in timp ce persoanele foarte hotarate, usor iritabile, apasa puternic penita pe hartie. Cu cat tind sa se inchida mai mult spiralele cu atat autorul desenului este mai stabil, mai fidel, mai coerent in exprimare, mai stapan pe sine. Curbele indica adesea o dorinta de a fi luat in considerare, de promovare.

Casa, fie ca e desenata de copii sau de adulti, este cea mai vie reprezentare a realitatii. Cu cat are mai multe detalii, cu atat memoria "artistului" este mai dezvoltata. Autorul este meticulos, rabdator, fidel, un prieten loial si plin de fantezie. Cei care ajung sa construiasca o casa din mazgaleli sunt familisti, iubitori de liniste, calmi, bine ancorati in realitate.

Cercurile ne apropie de realitate. Cel putin asa spun specialistii despre cei care obisnuiesc sa astearna cerculete pe hartie. Mai multe cercuri concentrice dezvaluie persoane sociabile, cu simtul umorului, deschise, sincere, nu neaparat foarte inteligente, insa dispuse sa invete. Pe astfel de oameni ne putem baza in situatii de criza, ele reusind sa ne insufle cu usurinta putere, optimism, vivacitate. Aici se includ si cei care aleg soarele ca laitmotiv al micilor "opere de arta" izvorate din plictiseala. In ciuda blandetii, aceste persoane sunt insistente si incapatanate. Pe de alta parte, cercurile care raman deschise arata spontaneitate dar si seductie, placere de flirta.

Omuletii, chipurile bine conturate dezvaluie caractere alunecoase. Sunt persoane prefacute, interiorizate, greu adaptabile, in ciuda voiosiei pe care o emana aparent. Cu greu reusesc sa stabileasca relatii cu sexul opus, iar atunci cand se implica, devin posesive, geloase, dificile. Plang usor. Desi vor sa para firi artistice, boeme, sunt de fapt mai mult inclinate spre stiinte exacte, lipsite de imaginatie. Au nevoie de atentie, iar atunci cand nu o primesc devin depresive.

Florile sunt simbolurile incapatanarii. Cu cat sunt desenate mai multe petale, cu atat este mai insisitenta persoana care le-a desenat. Aceeasi linie prezenta de mai multe ori tradeaza o vointa puternica. Odata ce a pornit pe un drum, a inceput o relatie sau un proiect, nu se lasa nicicum. Merge pana in panzele albe pentru a-si atinge scopurile. Cu toate acestea, este un personaj lipsit de incredere in sine, dar naiv in relatiile cu ceilalti.

Liniile de toate felurile,orizontale, verticale, oblice, frante cu unghiuri ascutite exprima trairile intense. Le sunt caracteristice sportivilor, oamenilor foarte activi, agitati, nerabdatori, pretentiosi, mofturosi. Sunt persoane care vorbesc cu propozitii scurte, care nu reusesc sa se faca intelese decat prin autoritate. Cu cat dungile se impreuneaza mai mult sub forma de grila, cu atat persoana este mai emotiva in public si mai impartiala. Totusi, acesti oameni barfesc cu placere, dar nu au curajul de a-si expune gandurile. Nu sunt destepti, ci foarte ambitiosi si muncitori. Daca liniile nu se unesc sub forma de cruci, e un semn ca persoana este foarte echilibrata. Liniile ingrosate tradeaza constrangeri, sentimente de frustrare.

Cifrele si literele caricaturale ingrosate, folosite ca punct de plecare pentru mazgaleli sofisticate, reprezinta o caracteristica a intelectualilor. Aceste persoane reusesc sa-si controleze emotiile, spun cu voce tare ce gandesc, nu suporta sa fie acuzate pe nedrept. Isi impun punctul de vedere si reusesc sa impuna respect. Cu cat desenul capata proportii mai mari, cu atat persoana este mai extrovertita, mai deschisa spre arta, spre frumos


Sursa: tipspedia.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
74

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
860

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii. Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC Voluntari La finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...