Cum a "topit" Flutur statuia de gheata a Elenei Udrea!

Cum a "topit" Flutur statuia de gheata a Elenei Udrea!

 Elena Udrea si Gheorghe Flutur  

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că ideea angajaţilor săi de a se sculpta o statuie de gheaţă a Elenei Udrea la baza pârtiei de schi de la Gura Humorului este o idee "sinucigaşă", "o mare prostie" şi o "fantezie" pentru care cei responsabili vor fi sancţionaţi.

"Nu face nimeni nicio statuie, dezaprob acest mod de gândire. Celui care a spus asta o să-i cer nota explicativă şi va fi sancţionat, dacă are asemenea fantezii. Nu se poate aşa ceva, e sinucigaş", a afirmat Flutur, citat de Gândul.

Acesta a adăugat că programul de la inaugurarea pârtiei de schi de la Gura Humorului este pus la punct împreună cu primarul oraşului, Marius Ursaciuc, iar iniţiativele personale ale directorilor săi din Consiliul Judeţean nu au ce căuta aici. Cel considerat responsabil de această idee, directorul CJ Suceava, Dragoş Juravle, s-a apărat, afirmând că iniţiativa nu a fost a lui, ci a artiştilor populari care vor sculpta statuile din gheaţă. "A fost doar o idee venită de la ei, nu am analizat-o în niciun fel. Preşedintele Flutur habar nu a avut, nu am discutat cu el despre asta", a spus Dragoş Juravle.

Elena Udrea vs. Ştefan cel Mare

Pârtia de schi de la Gura Humorului va fi inaugurată vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării, Elena Udrea. Dragoş Juravle este unul dintre cei responsabili cu oficiile, una dintre ideile sale fiind aceea de a amplasa mai multe statui de gheaţă realizate de meşteri populari la baza pârtiei. "Nu au refuzat, dar au spus că nu au decât drujbe şi am lăsat la latitudinea lor să facă totuşi ceva, nişte figurine. Ne-am gândit prea târziu. Gheaţa o avem, o aducem de la Ipoteşti, de unde aducem şi pentru crucile de Bobotează", a spus Juravle.

Înainte ca Flutur să respingă ideea de a se sculpta o statuie a Elenei Udrea la baza pârtiei, Juravle părea foarte mulţumit de idee. "Chiar le spun meşterilor să o sculpteze pe Elena Udrea. Efortul pe care îl face doamna Udrea pentru Bucovina este bine-venit. Şi de Paşte ne-a făcut foarte multă publicitate, chiar dacă unii au criticat-o că a purtat trăistuţă la colanţi", a declarat directorul CJ pentru Monitorul de Botoşani. Aşadar, la inaugurarea pârtiei va rămâne doar statuia de gheaţă a lui Ştefan cel Mare.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
31

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
142

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
44

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...