Cum a pus o femeie autoritățile pe jar pentru că nu a respectat o programare la dializă!

Pompierii dorohoieni au fost solicitați, prin numărul de urgență 112, să intervină vineri, 31 mai 2024, pentru deblocarea unei persoane aflată în apartament.

Este vorba de o femeie în vârstă de 68 de ani care locuiește într-un bloc situat pe Aleea Cristalului, din municipiul Dorohoi, într-un apartament aflat la etajul 4.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere și o autoscară, un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Botoșani și un echipaj din cadrul Poliției Municipale Dorohoi.

În timp ce pompierii se pregăteau să intervină pentru pătrunderea prin geamul exterior, femeia a răspuns la telefon și a declarat că este plecată la Iași pentru investigații medicale. Toată panica s-a creat după ce aceasta nu s-a prezentat la programarea de la centrul de dializă, fapt pentru care s-a procedat la încercarea contactării ei, scrie DorohoiNews.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime schimbă un titular la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu Rapid!

astăzi, 09:49

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că portarul Eduard Pap (30 de ani) va fi înlocuit. În urmă cu mai puțin de o săptămână, FC Botoșani a anunțat ofici...

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (322)

astăzi, 08:31

NICOLAE BRĂDĂŢEANU despre cum a ajuns la epigramă Am să răspund ghidându-mă după volumul tău  „Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra… cărţilor epigr...