Cultură de cannabis distrusă, după ce a fost descoperită într-o localitate din Botoşani!

O cultură de cannabis, ce a fost descoperită într-o pădure de pe raza comunei Rădăuţi-Prut, a fost desfiinţată de  procurorii din Botoşani ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

În urma recoltării plantelor au rezultat aproape 18,5 kilograme de cannabis, care au fost ambalate în doi saci, ce ulterior au fost depuşi în Camera de Corpuri Delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

O parte din cantitatea recoltată a fost trimisă la analize, la un laborator specializat. Cercetările efectuate de anchetatori au condus la trei barbaţi dar, în urma administrării probelor, nu s-a putut stabili o legătură directă între aceştia şi cultura ilegală descoperită.

În aceste condiţii, întreaga cantitate de cannabis urmează a fi distrusă, iar procurorii DIICOT au dispus clasarea cauzei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul cu remarcabile contribuții la dezvoltarea muzicii bisericești! (Foto, Video)

astăzi, 10:55

Numeroase lucrări de specialitate îi menționează prezența în arealul spiritual și artistic al secolului XX, de la prestigiosul Lexicon al Muzicienilor Români, realizat în ...

Bărbat scos afară din locuință, ce fapte a comis un botoșănean!

astăzi, 10:36

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a avut un comportament ...

Un botoșănean este în stare gravă, familia are nevoie de sprijin: ”E timpul să dăm extemporal la educație civică!” (Foto)

astăzi, 10:05

Andrei este din Rânghilești Deal, comuna Santa Mare, județul Botoșani. Tatăl a doi copii, un om dedicat și muncitor, se zbate astăzi să depășească o situație gravă: cu arsuri pe 70% ...