Cu mascatii in disco-bar!

Cu mascatii in disco-bar!
Mascati, politisti, Garda Financiara! Oamenii legii au poposit sambata noaptea intr-o discoteca din Dragalina, judetul Botosani, la un disco-bar.

Venit, vazut, inchis! Cam asa se poate rezuma, in cateva cuvinte, vizita in plina noapte. Mai exact, disco-barul a fost inchis, activitatea suspendata. Unul dintre motive: WC-urile nu aveau usi!

La actiune au luat parte angajati ai Ministerului de Interne, de la Garda Financiara si Directia de Control si Sanatate Publica.

"Pana la remedierea neregulilor descoperite de inspectorii sanitari activitatea disco-barului a fost suspendata. Nici nu aveau usi la WC-uri, putandu-se cu usurinta vedea dintr-o parte in alta, insa aceasta este doar una din neregulile descoperite de inspectori", a precizat Lidia Onofrei, purtator de cuvant al DSP Botosani.

Controlul a vizat activitatea economica, dar si normele de aplicare a legii din punct de vedere al conditiilor sanitare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
108

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
63

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
68

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...