Criză de gelozie la ATI. O asistentă a fost agresată fizic și verbal de către colega sa

Criză de gelozie la ATI. O asistentă a fost agresată fizic și verbal de către colega sa

O asistentă  medicală de pe secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu a povestit pe rețelele de socializate momentele dificile prin care a trecut la locul de muncă.

Întâmplarea a avut loc pe 15 octombrie când Rodica Luminița se afla la serviciu. Într-un episod de gelozie extremă, femeia a fost bătută și agresată verbal de colega sa care a acuzat-o că ar întreține relații intime cu un doctor de pe aceeași secție. Femeia povestește că acuzațiile îi sunt aduse pe nedrept de către concubina doctorului. După mai multe lovituri aplicate și cuvinte jignitoare, victima  a cerut ajutorul doctorului care asista nepăsător la încăierarea lor. Femeia agresată a făcut plângere penală și speră ca organele abilitate să ia măsurile ce se impun.

“15 octombrie 2020, ora:11:15, Spitalul Judetean de urgenta Giurgiu - Stare de alerta

Sunt asistent medical de anestezie, sectia A.T.I. , SJU Giurgiu.

Îmi este destul de greu sa povestesc asta, dar cred că este important să se afle cu ce se ocupă și de ce sunt în stare unii oameni într-o situație de pandemie, în secolul XXI:

Am fost agresata cu brutalitate fizic și verbal în cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de către colega mea as. Stoica Rodica (concubina acestuia), aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflam in cabinetul Dr. Pick L, întreținând relații intime. Fapt neadevărat, demonstrând asta prin conversația avută cu colega mea care la ora 6:40 a venit să mă ia de acasă.

Stoica Rodica a venit în cabinetul asistentelor la T.I. , luându-mă de braț (ca și când ar fi avut o urgenta în sala de operații), gândindu-mă că este o urgență de serviciu, m-am ridicat și am urmat-o. Ajungând în capătul holului am constatat că nu era o urgență, ea îmbrâncindu-mă în cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizată aplicându-mi-se în regiunea capului și feței pumni și palme fără ca eu sa ripostez.

SUBLINIEZ că la acest incident a asistat fără a lua nici cea mai mica măsura Dr. Pick. După ce l-am implorat să o oprească și să recunoască că între noi nu a existat nimic NICIODATA, el rostind către concubina „HONEY NU MAI FACE GALAGIE”- fiind mai mult interesat să nu ne audă cineva, n loc să oprească incidentul.

Am fost eliberată, mi-am adunat puterile să ies din cabinet după ce au ieșit cei doi, strigând către Dr. Pick -că NU ESTE POSIBIL SĂ NU IA ATITUDINE ȘTIIND CĂ SUNT NEVINOVATĂ, răspunsul fiind „ MAI ĂNCET, NU MAI ȚIPA AȘA”.

După cele întâmplate, am sunat imediat la 112, făcând plângere penală, am mers la UPU pentru consult și îngrijiri medicale și la Medicina Legală, pentru constatarea leziunilor si eliberarea certificatului medico-legal.

Considerați că o problema personala poate fi rezolvată în acest fel într-o instituție publica de stat?

Sper ca organele abilitate ale Politiei și Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia masurile ce se impun pentru faptele comise”, este mesajul transmis de Rodica Luminița pe pagina de facebook.

 

Spune-ne opinia ta