Cristinel Brumă, validat în Consiliul Local cu sprijinul a doi consilieri PDL! Vezi cine!

Cristinel Brumă, validat în Consiliul Local cu sprijinul a doi consilieri PDL! Vezi cine!

 Cristinel Bruma  

După repetate încercari de validare a lui Cristinel Bruma in Consiliul Local, acesta a devenit, joi, in sfarsit consilier municipal.

Validarea lui Cristinel Brumă s-a făcut cu votul consilierilor locali ai PSD şi al consilierilor PDL Marius Buliga şi Florin Ghiorghiţă.

Liberalii Cătălina Lupaşcu şi Stelian Pleşca, singurii de la PNL prezenţi la şedinţă, au anunţat că se retrag de la proiectul privind validarea noului consilier local, şi nu au participat la vot.

Chiar dacă a contestat faptul ca proiectul de hotarare privind validarea lui Cristinel Brumă a fost pus pe ordinea de zi a sedintei extraordinare, consilierul Florin Ghiorghita a cerut vot deschis si a anuntat ca va vota pentru validarea mandatului consilierului PP-DD.

"Când am dat ok-ul pentru această şedinţă extraordinara erau doar două puncte şi îmi manifest îngrijorarea si nu cred că era un moment prielnic pentru a pune pe ordinea de zi acest proiect. Vedem cu toţii că avem o absenţă destul de importanta si sunt ferm convins ca, daca ar fi fost doar cele doua proiecte, cu aprobarea indicatorilor, sala era plina, trebuia discutata validarea intr-o sedinta ordinara de Consiliu Local. Am venit la aceasta sedinta, voi sustine acest proiect. Nu este normal ca unui consilier local sa ii fie ingradit dreptul de a participa la aceste sedinte, de a-si exercita mandatul, chiar daca a survenit ca urmare a unor modificari din cadrul partidului dumnealui", a spus Florin Ghiorghita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...