Cristian Roman despre vizita premierului la Botosani:"Circ mediatic facut de actuala putere pentru a vopsi o mare gafa a actualei guvernari”

Cristian Roman despre vizita premierului la Botosani:"Circ mediatic facut de actuala putere pentru a vopsi o mare gafa a actualei guvernari”
Deputatul Partidului Forta Civica, Cristian Roman, a catalogat vizita premierului Victor Ponta la Botosani ca fiind un “circ mediatic facut de actuala putere pentru a vopsi o mare gafa a actualei guvernari într-o asa zisa reusita".

Parlamentarul a mentionat ca lucrarile la acest drum national ar fi trebuit sa inceapa in urma cu 18 luni, atunci cand Guvernul Ungureanu a alocat fondurile necesare pentru realizarea investitiei, bani care au fost insa luati de Guvernul Ponta.

“Am vazut mobilizarea de forte nemaintalnita pentru asa zisa deschidere a lucrarilor la drumul mortii. Impreuna am fost martorii unui spectacol care a vrut sa ii sperie si pe chinezi care sunt renumiti pentru viteza cu care construiesc autostrazi. Nu a fost insa sa fie asa si dupa ce circul s-a incheiat utilajele au fost retrase, si acum se lucreaza, dar se lucreaza in stilul pur romanesc. Este foarte important ca oamenii sa stie ca s-a inceput aceasta lucrare cu o intarziere de 18 luni. Acesta este meritul lui Ponta ca a luat banii si a intarziat lucrarea. Au realizat gravitatea ticalosiei pe care au comis-o luand banii si au cedat presiunii publice care s-a facut pe decidentii din PSD", spus Cristian Roman.

Parlamentarul considera ca primul-ministru ar fi trebuit, atunci cand a venit la Botosani, pentru a deschide santierul pe drumul mortii, sa isi ceara scuze de la familiile celor care si-au pierdut viata in accidente pe acest drum national.

"Nici acum nu sunt bani pentru acest drum si din informatiile pe care le avem si care au fost prezentate si in mass-media, valoarea investitiei a fost redusa si implicit si calitatea lucrarilor", a conchis Roman.

Parlamentarul a mai spus că a fost invitat de prefect la deschiderea șantierului de pe DN Botoșani-Suceava dar nu a putut ajunge. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
8

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
828

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
173

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...