CRISTIAN ACHITEI: In trei luni vom avea drumuri judetene pe care sa putem circula!

CRISTIAN ACHITEI: In trei luni vom avea drumuri judetene pe care sa putem circula!
Vicepresedintele CJ asigura botosanenii ca in trei luni de zile vor avea drumuri judetene pe care sa poata circula in conditii normale.

Astazi, Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, a avizat primul caiet de sarcini pentru intretinere drumuri pietruite. De acum, in fiecare zi vor fi licitatii pentru intretinerea drumurilor judetene, astfel incat, potrivit vicepresedintelui CJ, lucrarile pentru plombari sa se incheie in maximum 60 de zile, iar intretinere drumuri pietruite in maximum 90 de zile.

"Sper ca in trei luni de zile sa asiguram viabilitatea pe tot ceea ce inseamna drumuri judetene in punctele critice, sa nu mai aud ca avem drumuri pe care nu se poate circula", a precizat Cristian Achitei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
32

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
35

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
84

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...