Cristi şi Mihaela Borcea divorţează

Cristi şi Mihaela Borcea divorţează

 Cristi si Mihaela Borcea la inaugurarea Hotelului Premier, la Botosani  

Cristi Borcea, preşedintele clubului Dinamo, a decis să depună actele de divorţ, cerând o despărţire pe cale amiabilă de soţia sa, Mihaela.

După ce mai multe zvonuri au anunţat în ultima perioadă că mariajul omului de afaceri Cristi Borcea se cam clatină, inevitabilul s-a produs. Surse din anturajul preşedintelui executiv al clubului Dinamo au dezvăluit pentru Cancan că acesta a decis să pună punct căsniciei şi că deja a contactat un avocat care va depune cererea de divorţ în cursul acestei săptămâni.

"Domnul Borcea a aşteptat să treacă Paştele, că să nu depună cererea de divorţ în perioada Sfintelor Sărbători. Deja a contactat un cunoscut avocat şi i-a spus să depună actele mâine sau poimâine", au declarat sursele amintite.

Aceasta nu este însă singură problemă a familiei Borcea. Mihaela şi Cristi Borcea au fost diagnosticaţi recent cu intoxicaţie cu mercur într-o concentraţie atât de puternică încât au fost la un pas de moarte. "Mi-a ieşit 17,89 concentraţia de mercur în sânge, în vreme ce limita normală este între şi 5. Trebuie să urmez tratamentul, pentru că, dacă mercurul ajunge la creier, sunt terminat", mărturisea Cristi Borcea într-o emisiune TV.

Avocata lui Cristi Borcea a confirmat pentru Realitatea TV, ca a fost depusa o cerere de divort, fiind vorba despre o despartire convenita de ambele parti.

Cristi si Mihaela Borcea au trei copii, ei fiind si proprietarii complexului Premier, din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
160

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
920

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
443

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...