Cristi Popovici a reusit minunea la Bacau cu doi botosaneni in teren. CSU Craiova, eliminata din Cupa!

Fostul antrenor al echipei FC Botosani, Cristian Popovici, care conduce in prezent echipa de liga secunda SC Bacau, a reusit performanta de o elimina din Cupa Romaniei pe CSU Craiova.

Dupa 1-1 in timpul regulamentar, au urmat 30 de minute prelungiri, insa tabela a ramas neschimbata. Bacauanii au reusit calificarea la loviturile de departajare, dupa ce s-au impus cu scorul de 6-4.

Fostul atacant al FCM Dorohoi, darabaneanul Robert Grumezescu, a intrat pe teren in minutul 56, in locul marcatorului golului de 1-0, Andrei Pavel. Pe teren a mai fost un botosanean, Andrei Lozneanu, fundasul nascut in comuna Lozna. 

Partida de la Bacau a fost condusa la una dintre tuse de asistentul botosanean Adrian Vornicu.

SC BACĂU: MIRON – MIHĂLĂCHIOAE, LOZNEANU, URSU, DRUGĂ – DUMITRIU, ADĂSCĂLIȚEI – PUNGĂ (62 HURDUBEI), ȚUȚU (72 NEAGU), A. PAVEL (56 GRUMEZESCU) – VRACIU. ANTRENOR: CRISTI POPOVICI.

Universitatea: Straton – Achim, Popov, Bancu (77 Ivan), Vătăjelu – Băluță, Mateiu, Ferfelea (88 Nuno Rocha) – Măzărache (68 Acka), Herghelegiu, Curelea. Antrenor: Emil Săndoi


Si botosaneanul Eduard Sandu a jucat ieri in Cupa Romaniei. Echipa sa, Rapid CFR Suceava, a fost eliminata de FC Brasov cu scorul de 2-0.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul cu remarcabile contribuții la dezvoltarea muzicii bisericești! (Foto, Video)

astăzi, 10:55

Numeroase lucrări de specialitate îi menționează prezența în arealul spiritual și artistic al secolului XX, de la prestigiosul Lexicon al Muzicienilor Români, realizat în ...

Bărbat scos afară din locuință, ce fapte a comis un botoșănean!

astăzi, 10:36

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a avut un comportament ...

Un botoșănean este în stare gravă, familia are nevoie de sprijin: ”E timpul să dăm extemporal la educație civică!” (Foto)

astăzi, 10:05

Andrei este din Rânghilești Deal, comuna Santa Mare, județul Botoșani. Tatăl a doi copii, un om dedicat și muncitor, se zbate astăzi să depășească o situație gravă: cu arsuri pe 70% ...