Crin Antonescu: Nu-l votam pe Ungureanu

Crin Antonescu: Nu-l votam pe Ungureanu
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca USL-ul nu il va sustine pe Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat de presedintele Traian Basescu.

Antonescu a spus ca noul prim-ministru este "un premier peste un Guvern de marionete", dar si ca acesta nu mai are nicio legatura cu PNL, de multi ani.

"Vom vota impotriva Guvernului pe care Traian Basescu, prin gura lui Mihai Razvan Ungureanu, il va propune", a subliniat liderul liberal, luni seara.

Mihai Razvan Ungureanu a fost desemnat premier de catre presedintele Traian Basescu, luni seara, dupa consultari cu partidele politice, in urma demisiei de dimineata a lui Emil Boc.

Presedintele PNL a mentionat ca Mihai Razvan Ungureanu "nu mai are de ani buni nicio legatura cu PNL, si nicio trimitere la aceasta calitate pe care a detinut-o".

Totodata, el a catalogat drept "inacceptabil" faptul ca, in Romania, in fruntea Guvernului se afla un om "luat direct din fruntea unui serviciu secret special".

"Sfidand strada si opinia publica, sfidand tot dreptul oamenilor, Traian Basescu ia un sef al SIE si il pune sa conduca Guvernul", a mai declarat Antonescu. Acesta a spus ca Traian Basescu "continua sa traiasca in lumea sa".

"In Romania, azi, Traian Basescu transmite mesajul si actioneaza foarte clar: `Nu ma intereseaza ce vreti voi, romanii, nu ma intereseaza alegerile care sunt o formalitate`", a spus liderul liberal.

Totodata, presedintele PNL a spus ca nu crede cele spuse de presedintele Basescu despre Emil Boc, cum ca acesta ar fi fost un premier foarte bun.

"Nimeni nu crede povestea ca Boc a fost un prim-ministru foarte bun, ca a facut o treaba exceptionala, dar ca trebuia sa plece pentru ca le era rusine cu el", a afirmat Antonescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
77

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
353

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...