Crin Antonescu: Emil Boc trebuie trimis la munca!

Crin Antonescu: Emil Boc trebuie trimis la munca!

 CRIN ANTONESCU  

Crin Antonescu, presedintele PNL, i-a transmis premierului Emil Boc ca greseste atunci cand spune ca echipa sa guvernamentala lucreaza la vindecarea bolilor din ultimii 20 de ani si l-a trimis "la munca", afirmand ca nu mai trebuie sa fie "asistat".

Luand cuvantul de la tribuna Parlamentului, in cadrul dezbaterii privind motiunea de cenzura, Crin Antonescu a precizat ca Guvernul Boc nu trebuie sa plece din cauze de impopularitate. "Chiar daca sunt un om politic ce crede in puterea cuvintelor si care crede ca in politica democratica, armele sunt cuvintele, cred ca astazi, aici, nu atat discursul si argumentele mele conteaza aici, ci conteaza mai degraba decizia finala", a spus Crin Antonescu, in fata parlamentarilor.

Vorbind liber si raspunzand, in mare parte, vorbitorilor precedenti - Emil Boc si Vasile Blaga - Crin Antonescu a afirmat: "Daca Guvernul ar fi fost in aceasta situatie pentru ca ar fi incercat sa schimbe - asa cum spune - lucruri gresite in ultimii 20 de ani, sa faca reforme, sa vindece rani, ar fi fost un guvern impopular dar ar fi existat temeiuri sa fie judecat altfel. Nu impopularitatea este atributul acestui guvern. Dumneavoastra trebuie sa plecati, domnilor, de la guvernare, nu pentru ca v-ati apucat sa vindecati maladii ale societatii acumulate in ultimii 20 de ani".

In continuare, presedintele PNL a precizat ca nu este de acord cu afirmatia premierului, potrivit careia toate guvernele anterioare nu au facut nimic bun pentru tara.

"Discutia noastra nu este daca guvernul este bun sau nu mai este bun. Nu sunt de acord ca toate partidele sunt la fel, ca toate guvernele au fost la fel, ca in Romania clasa politica trebuie judecata de-a valma. Sunt de acord ca toate guvernele, cu complicitatea partidelor, au crescut, in permanenta niste boli care astazi ne paralizeaza. Este salariul unui profesor in Romania boala de care trebuie sa ne vindecam? Sunt aceste salarii prea mari si trebuie sa ne vindecam? (...) Cred ca nu", s-a intrebat Antonescu, de la tribuna Parlamentului.

Partidul Democrat Liberal a mai fost definit ca fiind nici de dreapta, nici de stanga si mai mult, premierul Emil Boc a fost acuzat ca nu stie ce inseamna doctrina de dreapta.

"Dreapta inseamna, domnule prim ministru, elite care sunt promovate, care conduc direct sau indirect societatea, dreapta mai inseamna intelesul, respectul si serviciul pentru comunitatea nationala. Unde este, in alta parte decat in discursurile dumneavoastra, interesul aparat al romanilor aparat? Nu aveti nici o treaba cu dreapta, precum nu aveti nici o treaba cu stanga. Este mai usor de suportat un discurs decat guvernarea dumneavoastra", a mai spus Crin Antonescu.

Atacurile asupra premierului au continuat, Antonescu trimitandu-l pe premier "la munca". "Domnul Emil Boc este un tanar in putere, cu oarecare calificare, care nu mai trebuie asistat. Trebuie trimis la munca! De la domnul Boc, la doamna Elena Udrea, toti pot sa munceasca", si-a incheiat Antonescu discursul. (ziare.com)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
55

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
116

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
22

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...