Câmpanu in Parlament: "Câmpanu Liviu nu are nimic de vânzare, nu are nimic de cumpărat, pentru că nu are bani să cumpere"

Câmpanu in Parlament: "Câmpanu Liviu nu are nimic de vânzare, nu are nimic de cumpărat, pentru că nu are bani să cumpere"

LIVIU CAMPANU

Senatorul neafiliat politic Liviu Câmpanu, care a făcut parte din UNPR, a precizat, adresându-se reprezentanţilor Guvernului, că se bucură că formaţiunea din care a făcut parte rămâne altături de ei pentru "a le da peste mânuţe când le bagă prea adânc în bugetul ţării".

"Eu vin din UNPR chiar dacă unora dintre colegii mei de aici nu le place acest partid. Mi-ar fi plăcut ca astăzi să vorbesc pe minutele alocate UNPR, dar vă vorbesc pe minutele alocale parlamentarilor independenţi fără afiliere politică. Mi-aş dori să rămân în UNPR, dar nu ştiu dacă este posibil, votând împotriva deciziei partidului, însă am luat decizia că voi vota moţiunea de cenzură", le-a spus Câmpanu parlamentarilor, în plenul în care se dezbate moţiunea de cenzură a Opoziţiei.

Conform NewsIn, Campanu le-a cerut reprezentanţilor Opoziţiei, care începuseră să-l aplaude, că nu este cazul să se bucure pentru că, prin votul său, nu creditează soluţiile PSD sau PNL.

"Am văzut cu toţii că v-aţi făcut imagine politică şi atât, nu veniţi cu nimc nou, din păcate, dar pe acest tip de considerent cred că gestul meu este cu atât mai important. Nu vreau să mă duc neapărat în echipa câştigătoare, vreau să susţin un principiu şi, dle prim-ministru, stimaţi colegi de la guvernare, vreau să spun că mă bucur că UNPR va rămâne lângă dvs., pentru că va fi atent să vă mai dea peste mânuţe când vă băgaţi prea adânc mâinile în bugetul ţării", a spus Câmpanu, citat de NewsIn.

Senatorul a făcut o comparaţie între Guvern şi copilul său de patru ani, cerându-le reprezentanţilor Puterii să nu "strice" România, ca pe o jucărie. "Vreau să vă spun, aşa cum i-aş spune băieţelului meu de patru ani când strică o jucărie: tu ai stricat-o, tu repar-o. Nu pot să vă spun dvs. lucrul ăsta, aş putea să vă spun cum îi spun copilului meu că-i cumpără tata o altă jucărie. Oameni buni, nu mai aveţi o altă Românie, aveţi grijă ce faceţi cu ea, nu o stricaţi de tot pentru că este o mare responsabilitate", a spus el.

Câmpanu a ţinut să răspundă şi unei intervenţii venite din plen, care l-a acuzat că ar fi luat bani pentru a avea poziţia exprimată. "Câmpanu Liviu nu are nimic de vânzare, nu are nimic de cumpărat, pentru că nu are bani să cumpere, are doar principii pe care şi le respectă", a spus senatorul.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
308

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
284

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...