Crin Antonescu catre ziaristi: Deveniti pisalogi si este plictisitor

Crin Antonescu catre ziaristi: Deveniti pisalogi si este plictisitor
Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a raspuns, astazi, jurnalistilor care au insistat cu intrebarile referitoare la cati vicepremieri va avea viitorul Cabinet, ca risca sa devina pisalogi si ca acest lucru e plictisitor chiar si la oameni tineri, informeaza agentia de stiri Mediafax.

"Deja riscam sa devenim pisalogi si asta este plictisitor, chiar si la oameni tineri", a raspuns Antonescu, la iesirea din sediul USL.

El le-a cerut jurnalistilor care-i adresau intrebari privind componenta Cabinetului sa-i permita sa-si manifeste dreptul la circulatie si sa plece la Galati, acolo unde are o actiune.

"Plecam la Galati, avem o actiune acolo si va rog sa ne permiteti sa ne manifestam drepturile de cetateni liberi, adica dreptul de circulatie", le-a spus Antonescu jurnalistilor.

El a precizat ca discutiile referitoare la structura Cabinetului au fost incheiate de multa vreme.

"Discutiile privitoare la componenta Cabinetului sunt incheiate de mai multa vreme, nu s-au incheiat azi. V-am spus, v-a spus si premierul desemnat, de ieri, ca este in posesia, este hotarat asupra componentei. Lucurile au fost discutate, nu s-au discutat astazi", a sustinut Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca este multumit de cum arata lista cu membrii Guvernului si a aratat ca pana marti seara, cand aceasta va fi prezentata, nu mai pot interveni modificari.

"Cred ca lucrurile sunt clare, cred ca premierul a comunicat foarte clar pe aceasta tema, am comunicat si eu, diseara veti avea public componenta acestei liste. Discutiile de astazi nu au avut nicio legatura cu Guvernul. Azi am discutat lucuri care tin de organizare. La ora 21.00 aflati componenta Guvernului ", a spus Antonescu si a plecat.

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marti, la plecarea de la sediul USL, ca "exista un singur nume sigur" pentru Cabinetul sau, cel al lui Daniel Constantin, si ca va prezenta intreaga structura a Guvernului in aceasta seara, la ora 21.10.

Liderii partidelor din USL, respectiv premierul desemnat Victor Ponta, presedinte al PSD, presedintele PNL, Crin Antonescu, presedintele PC, Daniel Constantin, dar si presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-au reunit, marti dimineata, in sedinta, la sediul USL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
24

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
262

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
173

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...