Criminalul din Rauseni, retinut pentru 24 de ore!

Criminalul din Rauseni, retinut pentru 24 de ore!
Si-a omorat sotia de furie ca a gasit-o in casa vecinului! Culmea este ca, dupa ce a batut-o atat de tare incat nu a mai reusit sa o duca acasa, barbatul a petrecut noaptea alaturi de femeie, in casa vecinului, abia dimineata constatand ca sotia sa decedase!

Ieri dimineata, in jurul orei 08:00, T. Ioan, de 45 de ani, din satul Pogorasti, comuna Rauseni, judetul Botosani, s-a prezentat la Postul Comunal Politie sesizand ca sotia sa, in varsta de 32 ani, a decedat la locuinta unui consatean.

Din primele cercetari efectuate de catre politisti au rezultat suspiciuni de savarsire a infractiunii de omor, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

"Astfel s-a stabilit ca, in seara de 10 mai 2009, in jurul orei 22.00, dupa ce T. Ioan a fost instiintat de catre o vecina ca sotia sa se afla in stare de ebrietate la domiciliul unui consatean unde se afla si alti barbati, s-a deplasat la acea locuinta, unde si-a gasit sotia intr-o camera, impreuna cu proprietarul locuintei, P. Ioan, de 27 de ani. In aceste imprejurari, dupa ce l-a lovit pe acesta, suspectul si-a luat la bataie sotia, lovind-o de mai multe ori peste corp cu un vatrai, cu o bucata de scandura si alte obiecte contondente gasite in locuinta", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Intrucat nu si-a mai putut transporta sotia la domiciliu lor, suspectul a dormit impreuna cu aceasta la locuinta consateanului P. Ioan, iar a doua zi dimineata, in jurul orei 07.00, a constatat decesul acesteia.

Suspectul s-a prezentat la postul de politie unde a relatat ca sotia sa a decedat, insa a negat comiterea faptei. Ulterior, pus in fata probelor, acesta a recunoscut ca si-a ucis sotia.

In baza probatoriului administrat, procurorul a dispus retinerea suspectului pentru o durata de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de omor calificat, urmand ca astazi sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
56

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
31

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
54

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...