Creatorii Imnului crizei - KK-Maka, interogaţi de SRI

Creatorii Imnului crizei - KK-Maka, interogaţi de SRI

 TONI GRECU  

Poliţia şi SRI-ul au verificat membrii echipei Serviciului de Comedie în timpul filmărilor  pentru imnul crizei, "Kk-Maka", o parodie a imnului CM de Fotbal 2010, "Waka-Waka", al Shakirei.

"Ne-am machiat şi ne-am schimbat pe borduri sau prin maşini, am fost asaltaţi de turişti care alergau cu aparatele foto în mână să ne facă poze, ne-au vizitat şi nişte cetăţeni rromi de la o nuntă, dar au venit şi poliţia şi SRI-ul. (…) Ne-au făcut poze la buletine, ne-au luat datele, dar nu ne-au dat amendă, a declarat Toni Grecu pentru CANCAN.

Grecu a povestit că la un moment dat, pe lângă echipă, a trecut şi coloana unui demnitar.

Ramona Hanganu, simpatica interpretă a melodiei "Kk-Maka s-a descurcat admirabil în cele trei zile de filmare caniculare, alături de colegii săi, de 10 balerine, şi de întreaga echipă care s-a ocupat de lumini, camere, machiaj, costume.

Videoclipul "Kk-Maka" a adunat peste 180.000 de vizualizări pe Youtube, în trei zile de la postare.

"În 2006 se cumpărau case, cu buletinul îşi lua o plasmă tot cretinul. În 2010 o frecăm la rece, s-a terminat, am consumat, dracul ne-a luat. Bugetul e în găleată iar ţara-i scufundată. Ne întrebăm de ce criza asta e mult mai rea aici la noi".

Acestea sunt primele versuri ale imnului crizei româneşti intitulat KK-MAKA. Imnul a fost lansat de grupul Divertis pentru emisiunea Serviciul Român de Comedie. Imnul este o parodie după celebra melodie Waka Waka, cântată de Shakira şi care a fost Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, scrie Realitatea.net.

Versurile imnului sunt scrise de Toni Grecu şi de Ducu Hancu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
62

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
187

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
594

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...