Covoare asfaltice pe drumurile naționale din județ

Covoare asfaltice pe drumurile naționale din județ
  Investițiile pe tronsoanele de drum național de pe raza județului Botoșani vor continua și în acest an, a anunțat senatorul Doina Federovici.

  Paralamentarul a spus că în acest an Guvernul Ponta va aloca pentru Botoșani aproape 1.000 de miliarde de lei vechi, pentru realizarea mai multor investiții.

“Vor fi continuate acele covoare asfaltice de care tot vorbim și cred că este o soluție foarte bună în acest moment. Sperăm ca suma să fie una echivalentă cu cea atrasă anul trecut și este vorba de o sumă de este 200 de miliarde de lei vechi pentru aceste covoare asfaltice", a spus Doina Federovici.

Aceasta a mai precizat că Guvernul a alocat deja 650 de miliarde de lei vechi pentru drumul Botoșani-Suceava și că diferența de necesar va fi alocată la rectificarea bugetară din vară. Totodată, 230 de miliarde de lei s-au alocat de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru drumuri județene, apă și canalizare.

Am rezolvat problema drumului Botoșani-Suceava și Direcția Regională de Drumuri Iași a dat ordinul de începere a lucrărilor. Constructorul ne-a garantat că investiția va fi fianlizată până la sfârșitul anului 2014. Din datele pe care le deținem de la Ministerul de Finanțe, va fi o rectificare bugetară pozitivă la jumătatea anului. Vorbim din partea Guvernului de un aport financiar de aproximativ 1.000 de miliarde de lei vechi, ceea ce denotă grija Guvernului Ponta care a făcut promisiuni ce se regăsesc în acest moment într-o realitate corectă și coerentă, a completat parlamentarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
382

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
678

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...