Costică Macaleți, învestit oficial în funcția de prefect! FOTO

Costică Macaleți, învestit oficial în funcția de prefect! FOTO
Costică Macaleți a fost învestit, luni, oficial in funcția de prefect al județului Botoșani, în prezența lui Constantin Mihart, director general pentru relațiile cu Instituția Prefecților, din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.




Oficialul MAI a dat citire ordinului de eliberare din funcție a lui Adrian Constantinescu și a ordinului de numire temporară pe funcția de prefect a lui Costică Macaleți, acesta depunând juramântul de credință.

"Cu domnul prefect Mcaleți am mai lucrat cand dânsul ocupa aceeași funcție. Eu îi doresc să aibă aceleași rezultate ca și atunci și din partea conducerii Ministerului îi doresc să își realizeze toate sarcinile, mai ales cele care sunt acum, de strictă actualitate, privind atribuțiile pe care le are privind organizarea alegerilor parlamentare", a declarat Constantin Mihart.

La ceremonia de învaestitură au participat și președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, primarul Ovidiu Portariuc, directori de instituții, primari, angajați ai Instituției Prefectului, candidați la parlamentare, dar și membri au unor partide politice.

Prefectul Costică Macaleți a spus că este emoționat și onorat de încrederea cu care a fost învestit.

"Funcția de prefect a județului reprezintă o mare bucurie, dar și imensă responsabilitate. Cunosc principiile pe care se întemeiază activitatea prefectului și mă angajez în fața dumneavoastră să le respect și să le promovez în relația cu cetățenii și instituțiile publice. Legalitatea, imparțialitatea, transparența, responsabilitatea și orientarea către cetățean vor fi valorile care mă vor ghida în fiecare zi în această nobilă și vremelnică funcție", a spus Macaleți.

 La final, cu toții au ciocnit o cupă cu șampanie.








 





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
16

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
53

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...