Bulevardul "Mihai Eminescu" nu se mai inchide

Bulevardul "Mihai Eminescu" nu se mai inchide
Executivul Primariei Botosani a renuntat, deocamdata, la ideea de a inchide traficul rutier pe Bulevardul “Mihai Eminescu" pe perioada weekend-ului.

Dupa ce in vara, primarul Ovidiu Portariuc a anuntat ca se intentioneaza luarea unei astfel de masuri, mai multi agenti economici care isi desfasoara activitatea in zona s-au declarat nemultumiti, spunand ca lar sunt afectate afacerile daca s-ar inchide Bulevardul pentru doua zile.

In plus, in zona sunt si institutiile din justitie, si ar trebui ca accesul catre acestea sa poata fi asigurat in orice moment.

“Nu se mai justifica inchiderea Bulevardului, ca vine sezonul rece. Nu e o prioritate sa il inchidem acum. Vreau sa avem un dialog cu agentii economici din zona, sa le ascultam punctul de vedere, sa vedem daca avem rezolvare la problemele pe care le ridica. E o discutie mai larga, sa vedem pe ce segmente putem bloca", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
197

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
159

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
36

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...