Costel Casuneanu a contestat licitatia pentru lucrarile de deszapezire in judetul Botosani!

Costel Casuneanu a contestat licitatia pentru lucrarile de deszapezire in judetul Botosani!
Firma patronata de omul de afaceri Costel Casuneanu, supranumit si "regele asfaltului", a contestat licitatia organizata de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, in vederea adjudecarii lucrarilor pentru activitatea de deszapezire din sezonul rece.

La licitatie s-au inscris trei firme, respectiv Transporturi Auto, Tehnic Asist si firma Artera Blue, din Onesti, patronata de Casuneanu.

Firma Artera Blue a fost descalificata, intrucat nu indeplinea toate conditiile, nici in ceea ce priveste utilajele, si nici reursele financiare in ceea ce priveste acoperirea activitatii de deszapezire pe lunile noiembrie si decembrie. De altfel, Directia Judeteana de Drumuri si Poduri a prins in caietul de sarcini ca firmele sa dispuna de resurse financiare in banca, pentru a acoperi cheltuielile din ultimele doua luni din an, urmand ca din ianuarie DJDP sa faca platile.

"Noi asteptam acum sa se pronunte organismele indreptate sa solutinoeze contestatia. Pana atunci, pentru ca legea ne da dreptul, potrivit Ordonantei 34 putem incheia un contract prin negociere directa cu o firma", a declarat Romeo Caciuc, directorul DJDP Botosani.

Iarna trecuta, firma Transporturi Auto a fost cea care s-a ocupat de deszapezirea drumurilor judetene, iar costurile au depasit 3 milioane de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
12

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
34

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
86

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...