Cosmin Andrei: "Nu am cunoştinţă de nicio acţiune la Primăria Municipiului Botoşani"

Cosmin Andrei: "Nu am cunoştinţă de nicio acţiune la Primăria Municipiului Botoşani"
Şefii din Primăria Botoşani au fost luaţi prin surprindere de informaţia că la Primăria municipiului au loc percheziţii ale procurorilor DNA Suceava. Viceprimarul Cosmin Andrei nu ştie ca în instituţie să fi venit astăzi vreun procuror Anticorupţie, precizând că în cursul zilei de astăzi va fi emis un punct de vedere oficial din partea municipalităţii.

"Nu am cunoştinţă de nicio acţiune la Primăria Municipiului Botoşani, din păcate nu am prea multe detalii să vă dau, voi ruga colegii de la departamentul de comunicare să revină cu un comunicat de presă, să vă dăm datele de care aveţi nevoie", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Conform DNA Suceava, la această oră, pe raza municipiului Botoșani și a municipiului Suceava se desfășoară concomitent un număr de 8 percheziții, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor societăți comerciale implicate în derularea proiectelor. În cauză se efectuează cercetări față de un număr de 5 suspecți (4 persoane fizice și o persoană juridică), ale căror nume vor putea fi comunicate către mass-media după aducerea la cunoștință a calității procesuale și după audierea acestora, informează DNA. De asemenea, mai transmite DNA, se procedează la ridicarea de documente care interesează cauza de la PRIMĂRIA mun. Botoșani și de la sediul SC MODERN CALOR SA. Botoșani.
Potrivit unor surse, în municipiul Botoşani percheziţiile au loc la domiciliul a trei persoane fizice şi la Biroul Investiţii al Primăriei Botoşani, situat la Casa Cărţii. Persoana juridică la care au loc percheziţiile este o societate din comuna suceveană Şcheia.

Citeste si ACUM: Percheziţii ale procurorilor DNA la Primăria Botoşani şi la Modern Calor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
248

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...