Cosmin Andrei îi trimite la preşedinţii de asociaţii pe cetăţenii care reclamă cheltuielile pentru spaţiile comune, neplătite și de agenții economici!

Tot mai mulți botoșăneni care au venit în audiență la Primărie s-au plâns de faptul că sunt puși să plătească către Modern Calor pentru spațiile comune, deși nu mai sunt racordați la sistemul centralizat, în schimb agenții economici care desfășoară activitate la parterul blocurilor nu sunt puși la plata acestor facturi.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că pe bună dreptate oamenii sunt nemulțumiți și le-a transmis celor care sunt în astfel de situații să meargă la președinții de asociații și să solicite și taxarea pentru spațiile comune a agenților economici.

"Unii președinți de asociații nu pun la plată agenții economici care au spații la parterul blocurilor și ar trebui și dumnealor să contribuie la cheltuielile comune pentru că fac parte din același condominiu. Oamenii sunt pe bună dreptate nemulțumiți și le-am transmis să meargă la președinții de asociații să le solicite să pună la plată și pe cei care dețin spațiile comerciale", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...