Cosmin Andrei, despre rezultatul alegerilor: "Botoşănenii au sancţionat comportamentul domnului Țurcanu și al domnului Flutur"

Fostul viceprimar al municipiului Botoşani, social-democratul Cosmin Andrei, susţine că prin votul pe care şi l-au exprimat la alegerile europarlamentare din 25 mai, botoşănenii au sancționat comportamentul liderilor "Alianței Răului".

"Au sancţionat comportamentul domnului Țurcanu și al domnului Flutur, care nu au decât acțiuni subversive inclusiv în Consiliul Local și în declarații de presă, în toate acțiunile pe care le-au întreprins de doi ani de zile. Am reușit cu stoicism și cu succes să păstrăm procentele pe care le-am avut în cadrul USL", a declarat Cosmin Andrei.

Social-democratul are şi câteva recomandări pentru liderii celor două partide de dreapta.

"Îi dau un sfat domnului Țurcanu, înainte să se adreseze cetățenilor municipiului Botoșani, să se uite la acest procent și să se gândească de două ori dacă nu a făcut decât să-i jignească, iar domnul Flutur prin consilierii pe care-i are dumnealui la Primărie a făcut exact același lucru. Bătălia, din punctul de vedere al PDL, s-a dat pentru obținerea unui scor electoral cu două procente, cu chiu cu vai, au făcut 10 procente la Botoșani. Deci înainte să se adreseze botoșănenilor să se uite la aceste rezultate", a mai spus fostul viceprimar.

Cosmin Andrei este de părere că înţelegerea pe care o au la nivel local democrat-liberalii şi liberalii au dus la obţinerea unor rezultate atât de slabe.

"Cu siguranță au fost trași în jos, procentele demonstrează acest lucru, noi am atras atenția în nenumărate rânduri în ceea ce s-a întâmplat în CL, în ședințele de acolo, declarațiile pe care le-a avut domnul Țurcanu în care spunea că pune doi viceprimari serioși la municipiu care să facă treacă. Iată cum l-a sancționat electoratul", a completat Cosmin Andrei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...