Cosmin Andrei critică preţul biletelor la meciurile FC Botoşani: Investiția la stadion este făcută din banii contribuabililor!

Viceprimarul Cosmin Andrei crede că È™efii Clubului FC BotoÈ™ani ar trebui să schimbe strategia de marketing dacă îÈ™i doresc ca la meciurile disputate de echipă acasă Stadionul Municipal să fie plin.

Edilul a făcut referire la prețul biletelor și a făcut o comparație cu Gala MMA, organizată luni seară la Sala Polivalentă, eveniment la care prețul unui bilet a fost de 15 lei.

"Sunt mulÈ›umit de prezenÈ›a numeroasă care a fost la Sala Polivalentă È™i făcând o paralelă cu ceea ce se întâmplă la Stadionul Municipal consider că este o reÈ›etă de succes să abordăm un tarif mai mic pentru biletele de acces pe arenele sportive lucru pe care aÈ™ dori să îl înÈ›eleagă È™i cei care administrează clubul de fotbal FC BotoÈ™ani. În loc să avem un preÈ› de 30 de lei la meciurile echipei FC BotoÈ™ani putem să punem un preÈ› mai mic astfel încât să avem stadionul plin", a declarat Cosmin Andrei.

Edilul a mai menÈ›ionat că nu are nicio justificare a creÈ™terii preÈ›ului la bilete în contextul investiÈ›iei realizate la stadion.

"Justificarea faptului că avem o investiÈ›ie È™i o nocturnă acolo nu ar trebui să ducă la o creÈ™tere a preÈ›urilor la bilete pentru meciurile pe care le dispută FC BotoÈ™ani acasă, pentru că această investiÈ›ie este făcută din banii contribuabililor, clubul nu a avut niciun aport la îmbunătățirea infrastructurii astfel încât să crească preÈ›urile, È™i îmi doresc ca managerii de acolo să înÈ›eleagă acest lucru È™i să ofere un preÈ› accesibil botoșănenilor astfel încât pentru fiecare competiÈ›ie acasă să avem stadionul plin. Este un sfat", a mai spus Cosmin Andrei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...