Botoșănean reținut după o tâlhărie comisă la Suceava!

PoliÅ£iÅŸtii suceveni au reuÅŸit identificarea în mai puÅ£in de 10 minute a tuturor persoanelor bănuite de comiterea unei infracÅ£iuni de tâlhărie pe raza municipiului Suceava. Urmare a activităţilor desfăşurate cu promptitudine ÅŸi operativitate, s-a stabilit participaÅ£ia fiecărei persoane la comiterea faptei, doi bărbaÅ£i fiind reÅ£inuÅ£i ÅŸi introduÅŸi de poliÅ£iÅŸti în arestul IPJ Suceava.

La data de 06.10.2014, la ora 20.56, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un bărbat de 51 de ani din localitate a fost victima unei tâlhării.

Din cercetări, poliÈ›iÈ™tii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.00, victima se afla în incinta autogării din localitate, unde aÈ™tepta un autocar pentru a se deplasa în municipiul Bacău, iar într-un moment de neatenÈ›ie, persoane necunoscute i-au sustras trei genÈ›i ce conÈ›ineau scule electrice È™i articole de îmbrăcăminte. Persoana vătămată a plecat în urmărirea suspecÈ›ilor, însă aceÈ™tia l-au lovit, deposedându-l de un telefon mobil È™i suma de aproximativ 370 lei, după care au fugit.

În urma activităților întreprinse cu operativitate de poliÈ›iÈ™ti, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică i-a identificat, în zona staÅ£iei 22 Decembrie, pe cei trei suspecÈ›i, care au fost conduÈ™i la sediul poliÈ›iei, stabilindu-se faptul că aceÈ™tia sunt: un bărbat de 37 de ani din judeÈ›ul BotoÈ™ani È™i doi localnici, unul de 53 de ani È™i celălalt de 30 ani, toÅ£i cu antecedente penale.

Cei trei au fost prezentaÅ£i persoanei vătămate, acesta recunoscându-i ca fiind autorii tâlhăriei.

La efectuarea controlului corporal, asupra bărbatului de 53 de ani, polițiștii au găsit telefonul mobil şi un pachet de ţigarete ce aparțin victimei.

În cauză s-a dispus reÅ£inerea pentru 24 ore a doi dintre suspecÈ›i, respectiv bărbatul de 37 de ani din judeÈ›ul BotoÈ™ani È™i cel de 53 de ani, aceÈ™tia fiind introduÈ™i în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 07.10.a.c. să fie prezentaÈ›i Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracÈ›iunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracÅ£ionale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...