Cosmin Andrei, cand l-a vazut pe Eugen Turcanu in fata Primariei: "Dupa ce voi primi documentele, voi elibera biroul"

Viceprimarul schimbat de Consiliul Local, in sedinta exatraordinara de luni, Cosmin Andrei, a ajuns la Primarie in jurul orei 9:00 si nu a vrut sa dea mana cu Eugen Turcanu, care era cu biroul in fata institutiei.

Dupa aproximativ jumatate de ora, Cosmin Andrei a iesit din Primarie si a spus ca pleaca pe teren sa munceasca in locul directorului DSPSA, Eugen Turcanu. Acesta a mai precizat ca atunci cand va primi documentele de la secretar, va elibera biroul.

"Eu astept documentele de la domnul secretar. Dupa ce voi primi documentele voi elibera biroul. Sunt niste proceduri care trebuie respectate si nu putem ceda la presiunile domnului Turcanu, care si-a instalat aici biroul ca sa faca pur si simplu abstractie de legalitate. Am hotarat sa merg pe teren si sa fac si activitatea dumnealui. Nu-i prima data cand fac acest lucru. Voi face o vizita la padoc, avem un proiect in desfasurare cu nocturna. Lucrurile trebuie sa mearga mai departe si nu putem bloca activitatea municipalitatii, pentru ca domnul director a hotarat sa stea aici in timpul programului. Au aparut iar caini pe strazile din municipiul Botosani, pentru ca aceasta activitate a fost neglijata. Colegii de la DSPSA sunt in subordonarea mea si vreau sa verific spatiile verzi, cosurile de gunoi, bancile, astfel incat toata activitatea sa mearga mai departe.", a declarat Cosmin Andrei.

In replica, Eugen Turcanu a spus ca saptamana viitoare se va semna contractul pentru nocturna de pe stadion, pentru ca acum este perioada depunerilor de contestatii. Legat de aparitia cainilor maidanezi, noul viceprimar a spus ca: "parca zicea ca mai sunt doi caini".



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...