Copilul care si-a ucis mama, instigat la omor de tata?

Specialistii i-au stabilit lui Mihai Gherman, tatal copilului de 13 ani din Iasi care si-a ucis mama cu ciocanul, urmatorul diagnostic: tulburare de personalitate de tip paranoid cu incapacitate de franare a pornirilor instinctivo-emotionale.

Acest diagnostic este unul preliminar, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa fie finalizata expertiza medico-legala.

Aceasta expertiza a fost ceruta de oamenii legii tocmai pentru a verifica daca tatal si-ar fi putut instiga copilul sa o ucida pe Cristina Gherman.

Psihiatrii sustin ca afectiunile de care sufera tatal sunt destul de grave si ca s-ar putea lua decizia de a fi despartit de fetita de cinci ani pe care o are.

Medicii sustin ca barbatul este un individ foarte gelos care ar fi putut sa-si suspecteze sotia ca este infidela.

"Speram ca rezultatele expertizei in cazul domnului Gherman sa fie gata pentru saptamana viitoare. Deocamdata eu nu am semnat nici o astfel de expertiza si nici nu am fost anuntat ca este finalizata", a sustinut prof. dr. Vasile Astarastoae, seful Institutului de Medicina Legala Iasi.

Oricum, procurorii sustin ca gelozia ar fi fost motivul pentru care Mihai Gherman l-a instigat pe Teodosian sa-si ucida mama.

Evenimentul s-a petrecut la data de 13 iulie 2009, iar elevul asasin este internat la Socola, cel putin pana la finalizarea expertizei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...