Copilul ars, transferat la București cu un elicopter SMURD! FOTO

Copilul ars, transferat la București cu un elicopter SMURD! FOTO
Băiețelul de doi ani care s-a ars după ce a răsturnat o oală cu apă clocotită a fot transferat la București cu un elicopter SMURD.

Din cauza arsurilor suferite, pe 25% din suprafața corpului, dar și din cauza vârstei fragede, medicii de la Secția de Pediatrie au cerut transferul la București.

Aparatul de zbor a aterizat în Poligonul ACR de unde medicii l-au preluat pe micuț. Mama copilului a început să facă scandal cerând să meargă și ea alături de băiat cu elicopterul, însă acest lucru nu a fost posibil.







Echipajul de pe elicopter l-a contacat telefonic pe secretarul Raed Arafat, care i-a promis femeii că îi va pune la dispoziție o Ambulanță pentru a ajunge la București.

Băiețelul a ajuns cu arsuri la Secția de Pediatrie după ce a vărsat pe el o oală cu apă clocotită. Copilul era cu mama sa în bucătărie, femeia pregătind apă pentru a opări varză.

Doar câteva secunde băiețelul a fost lăsat nesupravegheat, timp în care micuțul s-au urcat pe pat și a tras oala cu apă clocotiă de pe foc.

Toată apa a vărsat-o peste el, suferind arsuri pe 25% din suprafața corpului, pe membrele inferioare și la mâini.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
6

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
61

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
25

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...