Copila de 11 ani disparuta acum cateva zile, violata de mai multe ori de un barbat de 31 de ani!

Copila de 11 ani disparuta acum cateva zile, violata de mai multe ori de un barbat de 31 de ani!
Luata din fata portii si batjocorita zile in sir! Fetita de 11 ani, din Catamarasti Deal, disparuta in toiul noptii de acasa, a fost gasita de politisti intr-o casa din Suceava.

Timp de trei zile, cat nimeni nu a stiut nimic de ea, fetita a fost violata in repetate randuri de un barbat in varsta de 31 de ani, care de altfel a fost cel care a luat-o de la domiciliul ei.

Barbatul este din localitatea Tudora, judetul Botosani, insa de ceva timp locuieste in localitatea Serbauti, judetul Suceava, intr-o casa pe care proprietarii i-au dat-o in grija.

El a cunoscut-o pe fetita cu doua saptamani inainte ca aceasta sa dispara, a reusit sa intre in nenumarate randuri in vorba cu ea, ademenind-o cu diverse bunuri, iar in noaptea de 20 spre 21 noiembrie a luat-o din fata portii.

Fetita a acceptat sa plece de bunavoie, ea prezentand un intelect limitat, cu anumite carente afective, micuta fiind in evidenta medicilor. Copila nu are notiunea a ceea ce inseamna raporturi sexuale, astfel ca pe toata perioada cat a stat cu barbatul si a fost violata, ea nu a opus rezistenta, pe corpul acesteia nefiind gasite urme de violenta.

Barbatul a fost ridicat de politisti joi, din locuinta sa, unde a fost gasita si fetita. El a recunoscut fapta.

"Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de viol", a spus Titiana Ungureanu, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
 
Copila de doar 11 ani va fi consiliata de catre specialisti in urmatoarea perioada.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
296

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
127

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
131

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...