Copil ranit dupa ce masina, condusa de un sofer beat, s-a izbit in stalp!

Copil ranit dupa ce masina, condusa de un sofer beat, s-a izbit in stalp!

   arhiva

Beat la volan, un botoşănean a pus în pericol viaţa unui copil după ce maşina în care se aflau s-a izbit într-un stâlp! Minorul de doar 9 ani a ajuns la spital, şoferul, care avea o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să răspundă în faţa legii pentru faptele sale.

În seara de 11 februarie 2011, în jurul orei 21.30, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe Calea Naţională, în municipiul Botoşani, B. Iulian-Gabriel, de 36 de ani, din municipiu, a pierdut controlul autoturismului, împrejurare în care s-a izbit într-un stâlp de iluminat public amplasat pe partea dreaptă a străzii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului B. L., de 9 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului. Acesta a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză s-au întocmit acte procedurale faţă de B. Iulian-Gabriel, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
810

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
382

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
106

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...